Vågar du pröva detta!, Get The makeup look "elegant Lips by celebrities"

Innehåller affiliate-länkar

Många tjejer där ute blir uttråkad av att sitta hemma och har svårt att hitta på vad man egentligen kan göra hemma. Att försöka göra en makeup look är något som aldrig är tråkigt,, Ja visst! ibland känner man att man inte orkar börja men när man väl sätter igång så är det roligt att se slut resultatet samt märker man att tiden rinner bara förbi. Så när du är uttråkad ta fram sminkväskan och sätt igång!=)

Jag ska försöka lägga ut makeup inspirationer och lite väg ledning till vad som man kan använda för produkter som kan likna kändisarnas makeup look så nära det går. Deras egna makeup-artister använder så klart helt andra produkter, alldeles egna och har egna sätt till att få det se ut som det gör. så jag ska vara snäll och endast ge vanliga tips och lättare så alla kan göra detta hemma!.

då börjar vi:! . Det du behöver göra först är att se till att du har fuktiga läppar ej torra eftersom du kommer att använda en matt läppstift senare..

Tips: matt läppstift gör så att man får torra läppar därför bör man använda något fuktigt innan för även om man redan har naturliga fuktiga läppar och sedan använder matta läppstift ofta så kommer läpparna att börja torka ut!

Steg 1. klicka här! lip primer, förhindra pigment från att blekna och flagna samt återfuktar.

steg 2. klicka här! mjuk matt läppstift ' amore' ger en fylligare utseende. Finns i andra färger samt men just denna färg liknar mer denna makeuplook vi är ute efter.

Steg 3.. Tips: I steg 2 har man nu använt en matt läppstift vilket gör att eftersom det hålls matt så kan man accplicera läppglans. över vilket håller ännu bättre än att använda vanliga läppstift därefter applicera läppglans kommer att bli kletigt och färgen blir mindre synligt.

Jag rekommenderar klicka här! Hypnotic Lights Lip Topper som en perfekt finish efter som den skiftar i olika färger samt glittrar precis som ni märker på kändis bilderna så använder de inte en och samma färg.

tadaaa nu hoppas jag att ni har fått till det!, Har du svårt med läpp applicering NO problem mer hjälp kommer denna vecka =) .Gillar

Kommentarer