Hej! Jag och min kusin har gjort en blogg den handlar om våra liv tillsammans, min kusins och mitt alltså den bloggen här @2Kusiner ,vi har bara skrivigt ett inlägg och det handlar om våran måndag. Hoppas ni hade en lika bra Måndag som vi hade/ kram Massan

(Bilder från i söndags)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej hej, idag har jag varit på stan med min kusin och min farbror.

Min kusins blogg här @AmandaaNordlundd .

Det har vart jättekul.

Vi har vart på HM och vi har vart på Kapphal och lite annat.

Vi var också på Arkenzoo och tittade på råttor kaniner och fåglar.

Nu är vi på väg till min farmor där jag ska sova.

Men innan vi satte oss i bilen och åkte hem så var vi alla 3 hos min farbror och jag kollade på Amandas kanin den är söt.

Hej då! 😘😘

(Bilder från idag)

Likes

Comments

Hej, idag har jag tänkt att berätta vilken islandshäst jag ska köpa TRUMVIRVEL....... kimmeln (typ) haha detta är ett kort inlägg men jag vill i alla fall  skriva någonting. Men jaja det var det jag tänkte skriva idag Hejdå!!

Likes

Comments

Hej jag vill ha hjälp med en sak, jag vill att de som läser detta bombar med värdekoder för starcoins i kommentarerna, det kan vara allt från små till stora summor bara att det är för sc (starcoins). Tack i förväg //Massan

Likes

Comments

Sso

Hej igen nu är jag hos farmor. Jag vet inte precis vad jag ska skriva om men någonting vill jag i alla fall skriva. På bilden nedanför så ser ni min favorit Shire i Star Stable den svarta med ett smalt lite krokigt bläs, jag ångrar mig så mycket att jag köpte ned vita istället men jag kan nog köpa en svarta någon gång senare. I det tidigare inlägget skrev jag att jag köpt en Urhäst men inte vilken jag köpt, jag köpte den svartröda hästen (2:a bilden)Hej då!

Likes

Comments

Sso

Hej! Det var så länge sedan jag skrev något. Jag har inte gjort så mycket mer än jag har skrivit hittills men jag har köpt en urhäst på sso och måste hitta Gretchen sedan vet jag inte vad som händer men det tar ju så lång tid att uppdatera😞😞 men snart är det klart 😃😃 Det var allt jag tänker skriva idag Hej då!

Likes

Comments

Hej, jag har bara ett ord att säga SKOLAVSLUTNING!! jag är så glad nu sitter jag i bilen till skolan och sedan tåga till kyrkan. Wee!!  😃😍😘

Likes

Comments

Sso

Hej jag heter Maja och jag tänkte skapa en blogg som kommer att handla om Star stable och andra spel-relaterade saker. Haha detta är ju som ni som läser det här nog förstår mitt första inlägg så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men nästa inlägg är nog lite mer informativt, det var allt jag tänkte skriva idag. Hejdå! :) :)
😊

Likes

Comments