Jag har en längtan en önskan att bli mamma, men det går bara inte varje månad kommer den där förbannande mensen även om den någon gång har lurats och blivit några dagar sen. Jag längtar så, nära till tårar varenda månad. Jag uppfyller alla kriterier för att få en utredning med 3missfall och försökt över 1år. Jag har ansökt och blivit lovad 2gånger utan att någon remiss skickats ut.
Mina tankar skriker att jag aldrig kommer få barn , min största räddsla och det tär så på mig.

Mitt första missfall skedde på en skolavslutningsnatt helt ovetandes, med mina 14år blev jag ledsen men ju äldre jag blivit har jag tänkt vilken tur, killen va väldigt destruktiv.

Mitt andra missfall hände i maj 2016, något som tog oerhört och får därför ett eget inlägg senare ❤

Mitt tredje missfall fick jag samma dag som jag plussade på stickan, de kändes mest typiskt.

Jag vet egentligen inte vad jag ville få ut utav de Här och mina hjärna stannade helt jag får fortsätta senare
kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Lillebruur, jag såg hur du blev fångad av drogerna, din lojalitet förändrades du lovade och bröt, de verkar vara narkomanernas ed. Men du har börjat din resa med att lämna missbruket bakom dig, kom tillbaka till din familj vi har saknat dig, ta de bara lugnt lillebror för ingen av oss kommer någonsin dömma dig de är bara dina mörka tankar som försöker skaka dig.
Lyssna på hur ditt hjärta slår, det säger att du är starkast idag, fortsätt så för jag tror på dig. Du är den grymaste jag vet och jag brister utav saknad men snart är de du och jag som de alltid vart.

Likes

Comments

Ett ogräs som envist bryter sig upp oavsett tyngden över roten, asfalt som spricker, diken fylls utav de gula ogräset.
Hemma i en trädgård sliter någon hårt för att få bort den ensama maskrosen som borrat sig upp mellan stenplattorna vid entrén.
När jag var liten tyckte jag att maskrosen va den finaste vårblomma som fanns tills jag tydligt blev informerad om att maskrosor inte är någon blomma utan faktiskt ett ogräs, då bytte jag favoritblomma till tussilago, jag kunde ändå inte se skillnaden på tussilago och maskros. Men ingen kunde komma och säga att det var ogräs iallafall. Idag vet jag skillnaden och idag gillar jag maskrosor bäst.

Den finaste blomman jag vet, åtminstonde i tankarnas värd.

Maskrosbarn, Ett barn som vuxit upp bland missbruk någon skulle nog vilja tillägga missär. Men de låter så hårt för jag vet att de finns massor av kärlek i dessa familjer, vi har bara haft det tuft. När jag tänker på ordet maskrosbarn tycker jag att de låter fint.

Ett barn som mot alla odds "klarat" sig. Alltså inte blivit som sina föräldrar. Men ogräs, ett ogräs njaa jah vet inte, låter man tankarna ta över kan du dra hur många parareller och metaforer du vill, dömma eller öppna dina armar.

Jag föredrar nog Vuxetbarn jag sörjer som ett barn, jag lider över missbruket som ett barn men jag är vuxen. Fast maskrosbarn klingar lite finare. Jag tycker att maskros borde heta ros fast rosor är inte lika starka som maskros, men de låter finare. För visst är de viktigare att saker och ting låter bättre än vad det är

Likes

Comments

Innan jag hittade hit bloggade/skrev jag av mig på www.josefinsofine.devote.se , tyvärr blev de något fel och jag slutade få tillgång till min blogg. Detta var för 1,5år sedan så få texter har de blivit och min grammatik är lite rostig, men jag gör det här för mig själv och även för dig som är som mig.

Likes

Comments