påsklov satt inte fel just nu, så jävla skönt!!
har lite planer i veckan men annars ska jag bara vara hemma och chilla.
idag har jag inte gjort så mycket, for till mamma men de är det enda. är jävligt slut och trött men annars mår jag helt okej, och längtar tills jag får gå och lägga mig.
1 avsnittet, säsong 4 av SKAM har äntligen kommit ut på SVT-play, och jag tror verkligen på denhär säsongen! med Sana som huvudperson, shit's about to go down. jag älskar henne.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

var ledig idag och har ba varit hemma å kollat serier. sen sminkade jag mig å for in till stan en snabbis å sen till söder, där jag mötte upp några andra. och efter det så drog vi till solsidan men jag blev less å då drog jag å ceasar hem till han å ba kolla film å myste.
imorgon är det äntligen fredag, men jag måste stiga upp före fan själv asså. ska upp 05.30, sminka mig, fixa håret, klä på mig, äta frukost, låsa dörren och gå till bussen som går 07.05
känns förjävla drygt men annars så tror jag de ska va lugnt

Likes

Comments

det har snart gått 2 år sen jag slutade blogga haha. och det är så mycket som har förändrats och hänt på dom här 2 åren.
jag vet inte varför men jag kände att jag ville försöka börja igen. kan vara skönt ibland att liksom skriva av sig och berätta vad som händer för människor i min omgivning också.
idag vaknade jag 06.30 ungefär, och då gick jag upp å tog min pepsi från kylen och satte mig i soffan. sen vid 07.00 så gick jag ut till bussen och åkte till skolan. imorse hade vi matteprov och det gick käpprätt åt helvete om jag ska va ärlig, men de är okej. och nu är jag påväg hem, men ska springa in på stan snabbt och köpa lösögonfransar och kolla lite. sen ska jag hem och se serie och ba chilla typ, har inget planerat ikväll.

Likes

Comments