Header

Haha måste bara visa dessa bilderna nedan! Min pappa och hans sambo har skaffat höns!! De bor på "landet" och har några småstugor på sin trädgård och en av dem har de byggt om till ett hönshus. Vilket var jättefint faktiskt. Men de har alltså köpt höns, och inte vilka som helst heller utan verkligen jättefina höns. Finns tydligen olika sorters.

Denna hönan är nog min favorit. Kolla bara in fjädrarna!! Jag fick klappa henne och hon var mjuk.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Oj vad tiden går snabbt. Nästan en vecka sen jag skrev här och har inte ens tänk på det. Jag har jobbat i stort sett nästan varje dag sen 2 veckor tillbaka och de känns. Har varit så utmattad i veckan, febrig någon dag också. Man måste ibland säga stopp och ta det lite lugnt. I alla fall jag. Jag känner ju min kropp bäst.

Här ovan ser ni ett par glasögon jag har fått med mig hem från Synoptik. Detta är ett par glas för att underlätta att koncentrera sig. Men jag tycker det blir värre. Man kan inte se på långt håll och jag blir illamående och yr så ska lämna tillbaka dem i veckan.
Men snygg är jag i dem, det får jag säga!

Helgen har bara sprungit förbi. Vi var hemma hos Tommys kompis igår på födelsedagsfest och det var så kul! Så himla skönt att komma bort lite ibland. De bor nämligen i Sölvesborg.

Idag har Tommy jobbat och jag har köttat ben med Evelina på gymmet. Känns förjävla gött att ha kommit igång igen, älskar det! Nu är de bara 1 månad kvar tills vi åker så de gäller ju att träna så mycket de går ;-)

Likes

Comments

Måndagens lyxiga kvällsmat <3

God kväll på er!
Dagarna bara rullar iväg, vet knappt vilken dag det är. Det är helt sjukt vad tiden går fort, nyss var de december men nu är det snart februari. VART TOG JANUARI VÄGEN?!

Anyways så stod de jobb på schemat idag till halv 2, det gick snabbt och enkelt. Har varit på bodybalance och combat ikväll och är helt slut i kroppen. Kände mig febrig innan idag så jag hoppas inte jag börjar bli sjuk.
Imorgon ska jag på en synundersökning och förhoppningsvis skaffa glasögon!

Nu ska jag och min älskade Tommy sova.

Puss!!

Likes

Comments

Löning idag mina vänner. Unnade mig något alldeles extra idag efter jobbet. Nämligen en Anastasia dipbros pomade i fägen Taube. Lite kallare färg vilket jag tycker passar mig bäst. Har varit rätt så sugen på den ett tag och är väldigt positivt överraskad då den var lätt att applicera och den kladdar då fan inte. Sitter stenhårt!

Vill du också ha en kan du köpa en här

​Så här ovan är alltså före och efter. Ser nu också att det är dags att tvätta håret. Haha 

Likes

Comments