HELLO IM back,känns som jag har skrivit det 100 gånger Hahaha. Mål är nog att skaffa så mycket så mycket inlägg som möjligt.Btw look at this sheet mask,AMAZING💙

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Villket hus skulle ni villja bo i nr 1 eller nr 2? De är verkligen svårt tycker jag. Men tror faktiskt  nr 1 men jag älskar också nr 2.

Likes

Comments

stil 1= Hippie stil 2 = hip hop stil 3 = rock ish

Jag själv ​har ingen av de stillen.  Jag vet inte vilken stil jag har helt ärligt det jag brukar ha på mig är jeans och tröja. Fast jag gillar Hippie stillen mest.

Likes

Comments

Den första emojin är min favorit och den jag använder mest av alla. Den andra emojin förklarar mitt liv och det är att sova. Den brukar jag skicka många gånger om nån frågar vart jag har gjort. Den sista älskar jag eftersom den är typ som ehhhh i dont care. 

Likes

Comments

Jennifer Lawrence klänning ser lite ut som en fågel som har tappat sitt hår tycker jag. Helt ärligt tycker jag faktiskt inte om den. Jag har set jlaw flera gånger på oscarsgalan med fina klänningar men inte den här gången tyvär. Det var inte bara jlaw men inte så fin kläning jag tycker inte om Rachel Mcadams, Alicia vikander och speciellt inte om Heidi Klums klänning i år. Det var fler med inte så vackra klänningar i 2016 oscarsgala enligt min åsikt. Sen kan det finnas olika personer som tycker det är ur snyggt man vet aldrig. Det är olika för olika människor.

Likes

Comments

Nouw Magazine