Jag måste tipsa om en riktigt rolig ljudbok som finns bla på #storytel

det är en standup show av Johan Glans - world tour of Skandinavien

Förbered dig på många skratt. Min man lyssnade på den under vår flygtur till Grekland och han glömde många gånger att han inte var ensam på planet. hahaha

Marika

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det gäller att vara ute i god tid, snart kommer kylan, så idag passade jag på att nätshoppa lite vinterkläder till sonen. Stadium hade dessutom 25 % rabatt för medlemmar.

Marika

Likes

Comments

jag köpte en yoga väska idag. Smart att kunna sätta fast yogamattan på sidan av väskan och sedan stoppa i en filt, kudden och dryckesflaskan i väskan. Nu är jag nästan redo inför yogan på onsdag. Vill även hitta lite nya sköna yoga kläder. Tips någon?

Marika

Likes

Comments

Så skönt att kunna släppa alla andra tankar och fokusera på här och nu men samtidigt blir det en slags stress, bara en bit till.... vilket leder till att det är svårt att avsluta.

Minsann en riktigt skön känsla nu när det är färdiglagt!

Marika

Likes

Comments

Min man vann ett par hörlurar när han genomförde blodomloppet. De visade sig vara ett par riktigt grymma sådana.

Det är ett par orange urbanears, det som är så smart med dessa är att man kan plocka av mjukdelarna för att tvätta dem. perfekt när man som jag måste lyssna på musik under träning/löpning, de blir ju väldigt ofräscha efter ett tag.

En annan smart funktion är att man kan koppla in ett par hörlurar till så att 2 personer kan lyssna på samma podd/film/musik samtidigt. I Grekland lyssnade jag och min väninna på Johan Glans ljudbok samtidigt, vid poolen med varsin rosa drink i handen.
Stort GILLA !

Marika

Likes

Comments

Vilken grej!!
Denna grej är en smart lösning till att ha det extra skönt för huvudet på ex. stranden, ingen onödig sand i håret och den tar knappt någon plats i väskan när man fällt ihop den.

Marika

Likes

Comments

GOALS!
En lägenhet/hus i ett varmt land skulle minsann inte varit helt fel. Att åka dit 3-4 gånger om året, vid varje skollov. Sedan som pensionär skulle jag kunna bo där under hela vinterhalvåret.

Jag gillar inte kylan och mörkret men sitter just nu på flyget hem till just det och det är bara till att vara glad över ljuset denna veckan som varit och börja se fram emot höstkläder, tända ljus, serier och snart allt som har med julen att göra.

men visst, lite vemodigt är det.....

Hejdå Grekland!

Marika

Likes

Comments

Vi hade en fantastisk förmiddag på stranden med snorkling och bad. Det var otroligt varmt i havet och vi fick syn på lite fiskar även om vi håll oss relativt nära strandkanten.

Det är så vackert, bästa platsen på jorden är vid havet.det fantastiska havet, vattnet, sanden, stenar, snäckor och bruset. Ja det är här jag samlar energi.

Marika

Likes

Comments