Helgens bravader blev lugnare än någonsin. Tog tåget direkt efter jag slutat jobbet i fredags till Gävle för att hälsa på min vän Emma. Emma är en av mina närmaste vänner från ungdomsåren som flyttade till Gävle för ett år sedan. Gävle är en himla trevlig stad! Självklart föredrar jag den sommartid då den charmar lite extra, har en liten grej för idylliska småstäder skulle jag tro trots att jag kan tycka att Stockholm inte ens räcker till. Allt är så mycket lugnare, enklare och vänligare på något vis. Hur som blev det en helg med mycket regn och tv-tittande. Tacomiddag framför Idol på fredagen och kött med pommes och Så mycket bättre på lördagen. Väldigt olikt mig att ta det så pass lugnt så jag måste säga att jag tyckte det var jobbigt. Nu är det söndag och jag sitter på upptåget tillbaka mot Stockholm. Känner mig hemskt nog stressad över att helgen är slut och att man inte fick ut mer utav den. Önskar av hela mitt hjärta att detta bara kunde vara nog men mina nerver sprätter i kroppen. Om någon vecka är det dags att påbörja min adhd utredning och det ska bli mycket intressant. Ofta jag ifrågasätter mig själv om jag är riktigt normal. Här sitter jag och funderar på vad jag kan lyckas hinna hitta på innan denna söndag är över medans jag beundras av den främmande gubben framför som sitter så avslappnat med ena handen på kaggen och den andra bakom huvudet och små slumrar .. jani det är inte lätt inte .. 💖

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Lätt att få resfeber nu i novembermörkret! Kan inte riktigt förstå att detta är mening att vara min första vinter hemma på 5år!! 6 till och med om det räknas att jag bodde i Berlin det vinterhalvåret. Helt bananas! Kommer jag klara detta? Blev tillfrågad att hänga med till Thailand 2 veckor nu i vinter. Lät ju fantastiskt! Här kommer lite härliga bilder från min vistelse i Thailand i början av året! Reste runt på egen hand en hel del vilket var en otrolig upplevelse. Har rest väldigt mycket själv vilket jag är riktigt stolt över måste jag säga. Så behöver nån resetips, Here I am!! Har otroligt mycket bilder från mina resor jag gjort som jag ska försöka dela med mig av, här har ni en hel drös av dom från senast i Thailand. Då började jag i Phuket - Hua Hin, Pattaya, Kho Chang, Bangkok och avslutade återigen i Phuket. Skulle bli en backpacking resa som blev en riktig flashpacking resa! 🌟 Men allt är en upplevelse i sig! Bodde i allt från ett badrumskaklat hostel rum på Kho San Road till i en suite i en skyskrapa i Bangkok. Den ni!

Likes

Comments

Hej du härliga torsdag!

Dagens funderingar har varit på hur jag ska orka ta tag i dagen! Vilket jag då inte har gjort alls .. Ibland förstår jag inte att tiden kan springa förbi så snabbt som den gör. Idag är en sådan dag med noll lust och inspiration tyvärr.

Varit sjukskriven hela veckan dessvärre då jag inte mått särskilt bra så nu håller jag tummarna för att det kan vända lite. Imorgon är det dags att gå tillbaka till jobbet igen så håller tummarna att jag grejar det fel fritt.

Fått lite roliga saker att hända iallafall. Hälsat på Sanna med lilla Lily och bara myst. Var där och lagade lunch i veckan och lekte lite. Är verkligen alltid lika roligt att träffa dom. Önskar så att vi hade närmre så man kunde hänga oftare. Blev även middag med mor min och kusin Dennis på resturang Bankomat vid liljeholmen. Åt en super god risotto med kantareller, mums! Är en hemskt mat glad person jag! Var också himla kul att få snacka med kusin min, ses för jäkla sällan. Trotts att vi båda bor i Stockholm ses vi oftast bara vid födelsedag eller jul. För jävligt tycker man! Passade på att slå många flugor i en smäll och mötte upp Mickis på Götgatan efteråt för några glas. Alltid lika behövligt att få snacka av sig!

Likes

Comments

Min idé att börja blogga gick ju rent utsagt uselt, MEN det är väll inte försent till att göra ett nytt försök. So let's try ..

Står just nu vilsen och lite halv olycklig här i livet precis som vanligt skulle jag vilja säga och hånskratta åt mig själv. Hemskt va? eller skulle ni kalla det patetiskt? Gud vet jag .. Minns dessa kvällar när man var 14 år och grät sig själv till sömns i tron om att livet skulle bli bättre så fort man växt upp och gått ut skolan, men där fick man. Detta samhälle är ju en katastrof. Hela Sverige förfaller och vi, de sovande folket fortsätter posta våra instagram foton och låtsas att livet är lika bra som det gör sig på bild. Nä men vet ni vad, jag är skit lesss!! Skit less på att vara 24år och gå till ett jobb där jag inte trivs och bostadsmarknad man inte har råd med. Riktigt jävla uselt Sverige..

Jag kan ju inte vara den ända som tappar hoppet med dessa hutlösa priser och skyhöga krav för att få vara vuxen och självständig?

Allt jag kräver är tak över huvudet i en bostad som jag kan säga är min i vetskapen om att man får behålla mer än ett halv år eller så och med en hyra som är rimlig att betala, en chans till att få ett jobb utan en utbildning eller erfarenhet på 200år, Bara få möjligheten till att vara en vanlig jävla Svensson med en chans på livet liksom. Precis som mina föräldrar fick när dom växte upp. Inte allt för länge sedan Sverige faktiskt var ett schysst jävla samhälle.

Puss och godnatt, dags att sluta grubbla över livet för ikväll och ställa väckning på kl.05 imorgonbitti så man kan slava vidare

Likes

Comments

Förevigt föralltid älskad och saknad. Jag älskar dig farmor

Likes

Comments

Matilda 1+2 firar min dag

Äntligen har man fyllt år igen! eller ..
Ångesten blir inte mindre med åren. Åren går för snabbt, på tok för snabbt. Redan 24år, vad hände? Nästa år är man halvvägs till 50år. Herregud! Hur ska man hinna leva? Världen är så stor och möjligheterna oändliga men åren bara flyger förbi. Vid 28års ålder sa jag alltid att jag skulle ha ett stabilt liv och barn. I denna takt är vi snart där och jag är inte ens i närheten.

Födelsedagen var en bra dag även om det hade kunnat vara vilken dag som helst. Började med hotell frukot med Mami och sen champagne mys med Tuldi, middag hos Anneli och Freddan och sedan redbull vodka på Magget, Det var skoj och jag var lika kanon som en 18åring så kände mig inte så mycket visare och äldre haha.

Nu ser jag mest framemot en ny start i livet. Nyåret gjorde inte susen så siktar mig in på detta åldersskifte för att hitta vägen till framgång och lycka. Jag ska bara klara det! Borde inte vara möjligt att gå mer utför så nu känner mig lladdad för förändring. Så sjukt trott på att vara kräkless på livet. Jag är 24 och inte 42, ångesten kan komma sen för nu är åren jag kan leva life. Huvudet snurrar som en berg och dalbana på en men nånstans där på vägen måste det finnas ett ljus värt att hålla fast vid. I CAN DO THIS
Likes

Comments