Header

Hemkommen mot min vilja från Los Angeles... HERRE MIN JÄKLA GUD SÄGER JAG BARA.
Är heeeeelt såld på LA, trots den korta vistelsen.

Jag och Gabbi hoppade på SF-LA bussen i onsdags, en kort (nej) och bekväm (nej) resa på 8h senare ankommer vi Santa Monica. Redan när vi hoppar in i Ubern (känner jag glädje över detta ställe!
Vårt hotell låg i Culver city, ungefär 25 min med bil från SM men väldigt nära (LA mått= nära med bil) Venice Beach.

Tordagen spenderades såklart på Venice, där mådde vi bra måste jag säga! Fast vi blev lite solpsyko efter en heldag ute, värt det dock.
 Fredagen drog vi till Santa Monica Beach, aka mitt nya favoritställe på jorden. Det är något med havet asså, det är fyllt av ren lycka för mig! Sen att det är fyllt av snygga surfer dudes skadar ju inte heller.
Piren på SM beach är något otroligt vacker, fast jag tog ingen bild på den, eller ni kan se lite av den på bilden som jag ser drömmande och fab ut på.
 Efter den magiska dagen på stranden tog vi vårt pick & pack från Culver City och begav oss hem till underbart snälla Ronnie, en gammal vän från Värmdö som jag inte sett sen jag var säkert 14 år, haha.
Han var snäll och erbjöd oss två fattiga blondiner att bo hos honom och hans roommate Frida över helgen.
 Ronnie visade oss hur man festar med andra trevliga svenskar på alla trevliga ställen Santa Monica och Hollywood. Igårkväll var vi på en rooftop med utsikt över hela beachen och piren, helt breathtaking. Blev kanske liiiiite sent, det var en mindre trevlig hemresa måste jag säga. Haha. 
 Tidigare på dagen visade Ronnie mig och Gabbi Hollywoodskylten från Griffith Park. Det blir en till HERRE MIN JÄKLA GUD på den utsikten. HELT FÖRTROLLANDE.

Visst att San Francisco är fint, fast Santa Monica/LA är fan paradiset i mina ögon.

Som vanligt blir det bildbomb, yey.Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Eftersom att jag har insett att vakna utvilad och fräsch på lördagar är det bästa som finns, så börjas spring break med en hemmakväll.

Kör en riktigt "flyg tillbaka fredag" (ja det är nya tbt, deal with it) med Burn Notice. En jävligt bra serie med 7 hela säsonger. Halleluja!

Fast ska inte leka pensionär hela lovet. På onsdag åker jag och Gabbi till LA till söndag, så tro mig, jag behöver denna vila innan stormen💃🍹

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Fixade ihop lite bea och matlådor, jag är för lat för att göra mat varje dag.
Det är inte det att jag inte vill stå och utbyta orden "sorry" 23 gånger varje gång man står och trängs i köket, utan för att kunna äta på normala tider. 
Så skönt att kunna använda den tid som blir över till läxflix. Oj jag menade läxor, inte Netflix! 
Okej jag menade Netflix.


Likes

Comments


  • USA

Likes

Comments

Idag visar termometern 14 grader ute och -91 grader inne.
Jag har ingen aning om varför det är svinkallt på rummet, det fina är också att det enda elementet jag har sitter placerat på väggen där sängen står. 
Har valt att inte använda det då jag väljer livet före död av brand.

Likes

Comments