Det här ångrar de gamla Paradise Hotel-deltagarna

paradise hotel, kändisar, dokusåpa

Paradise Hotel behöver egentligen ingen närmare introduktion. Sedan den internationella lanseringen 2003 har det varit en oerhört populär reality-serie och när programmet 2005 lanserades i Sverige så blev det snabbt en favorit. Mycket har att göra med det vågade och chockerande beteende som inte sällan visa sig i rutan. Här ska vi titta närmare på några saker som de gamla Paradise Hotel-deltagarna verkligen ångrar.

Nu när vi är inne på den nionde säsongen så har programmet haft 13 ljuva år med enormt hög av kontrovers. Senaste säsongen toppade siffrorna gällande det mest tittade programmet på svensk webb-TV. Då denna sorts tittande blir allt mer populärt så ligger det nära till hands att konstatera att programmet är ett av Sveriges mest populära reality-program. Därför är det inte så konstigt att populära PlayOJO på egen hand valt att sponsra 2018 års säsong. Samtidigt som de bjuder på inspiration och finansiella muskler så bjuder Paradise Hotel på en relevant plattform för att marknadsföra deras tjänster. Men vilka av deltagarna sitter med ånger?

Omtalande mobbningen av Robin ”Mos” Andersson

När Robin "Mos" Andersson deltog i Paradise Hotel under 2015 så fick han infinna sig i den prekära situationen att bli utstött av hela deltagargruppen. Det hela resulterade i att han bröt ihop och grät samtidigt som han bad om att få åka hem. Såväl Oliver Strige som Emma Andersson och Adrian Montin har nu ångrat sitt beteende och uttryckt stöd för Mos. Många insåg effekterna av sitt beteende först när de själva såg det på TV.


Saga Scott ångrar TV-sänt sex

Även om deltagande i Paradise Hotell är förknippat med kontroversiellt uppförande så har det på senare tid blivit tydligt att Saga Scott ångrar att hon hade sex på TV. Hon lyckade med konststycket att få Carl Åberg, Chris Olsson och Kristian Täljeblad i säng. Detta gav effekten att många fick intrycket av att hon är lika dan väl hemma i Sverige, vilket är något hon själv starkt förnekar. Precis som många övriga deltagare fick hon insikt i sitt beteende först när hon såg det på tv.

Emelie Rydberg ville egentligen inte bråka

Bråkmakare från Hässleholm, Emelie Rydberg, lyckades bli portade från finalen i Paradise Hotel. Efter ett enormt bråk mellan henne, Niklas och Samir så valde hon att bli fysisk och utdelade en örfil. Då Paradise Hotel har nolltolerans för våld och fysiska angrepp fick hon helt enkelt lämna programmet.

Samir tycker inte att programmet var värt det

Samir Badran har numera fått en karriär i sin egen rätt, men gjorde även succé när han var deltagare i Paradise Hotel. På senare tid har han däremot blivit osäker gällande huruvida TV-serien var rätt arena för sina förmågor och han ångrar idag sitt deltagande. Han har konstaterat att miljön inte var något han egentligen ville att familj och vänner skulle se honom i. Lyckligt nog har saker och ting verkat lösa sig för Samir.

Gillar

Kommentarer

Kajsa
,
Jag tror det finns betydligt fler deltagare som ångrar sitt medverkande. Trist att det inte belyses mer med tanke på hur många unga personer som ansöker till programmet.