Vissa människor vill man bara knivhugga, jag svär! Att det finns folk som har alltid något att säga oavsett om de har rätt eller inte. Det är så jävla jobbigt.

Just nu ligger jag men min fina Sheila, kollar på polska serien och myser. Jag har saknat henne otroligt mycket när jag var i Polen. Nästan 3 veckor utan henne :( Hon följer mig överallt nu och är rädd att jag kommer lämna henne igen. 

Annars hade jag en helt okej dag, har träffat Sofie och Mike och njutit av väder i en stund :) Har inte alls tränat idag, bara sovit, så nu har jag lite problem att somna :(


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

.. jag har inte bloggat på aslänge! Brist på tid...

Idag har jag solat me bästa Sofie. Sen köpte vi lunch och åt på skolan. 2,5 h engelska -.- Bakade 'slim' pizza när jag kom hem idag :P

Nu ska jag träna, åka rollskidor, duscha och nana :D

Det är inte alls lätt att gå ner efter man har gått upp så mycket med p-stav :/ Men jag e på rätt väg iaf :)Likes

Comments

Oh det var kul hos Felicia igår! Riktigt god mat! Fast jag kunde inte vara där länge för jag ska på en middag idag med mamma och hennes chef och jobbkamrater :) Vet inte vad jag ska ha på mig :( Måste snabbt duscha, fixa mig och dra på lite shopping innan jag går till restaurang.

Likes

Comments

Måste plugga o lämna in en massa uppgifter för rektor sa att annars kommer han inte skriva på min ledighets ansökan.... Skitsamma kommer aldrig avboka min resa, det kan han glömma bort hahaha

Men nu iallafall är det hundkunskap och stor projekt som gäller! :(

Nu har mina VS produkter kommit :) Och vi har tjejkväll hos Felicia idag , så jag kan slappna va lite :) Skönt!

Igår var jag på liten shopping med mamma o vi köpte lite saker till nya huset och mitt rum :)

Likes

Comments

Kolla så fin present jag fick av min mamma precis innan vi bråkade...

Jag har verkligen hast en skitdag! Mådde illa sen jag bara gick upp... Kom försenad till skolan, missade en hel lektion, missade en till lektion, fick stanna på studiehjälpen, slutade kl 17!!! -.- Sen gick jag med mamma på en lite shopping till entre och köpte fin klänning :)

Åt spaghetti när vi kom hem och beställde lite victorias secret's produkter. Sen fick min mamma mail att jag kom sen till skolan så hon blev RIKTIGT sur. Har lämnat in några uppgifter iaf :)

Nu ska jag ut me Sheila och städa mitt rum.

Likes

CommentsOh jag har varit så jävla lat och hade knappt tid att blogga. Det händer så mycket nu! Framför allt bra saker :) Skulle jobba inatt, men Milena sa att det behövs inte för killar är sjuka, synd... Jag behöver cash faktiskt...

På min 18års dagen skulle vi åka till London och shoppa, men istället för det köpte hon en resa till Fuerteventura , jag är mer glad för det faktiskt :D 3 veckor kvar! Åh gud jag kommer sola hela tiden! Så skööööönt de kommer va!

Nu ska jag ut med mamma och köpa lite julgrejor och äta nånting :)

Likes

Comments

Var på valputställning, lunch och shopping med föräldrar ❤.  • 1003 Readers

Likes

Comments


Likes

Comments

Wow! Jag har varit med på heeela idrotten , fast vi pratade om ergonomi bara ,haha Snart kommer Sebastian hit. Jag svär, jag orkar inte städa. Imorgon är jag ledig, eller ja... jag ska jobba hemma istället. På söndag blir det valputställning :)


Är riktigt trött och fryser som fan.Likes

Comments

nu ska jag till skolan :) o sen ska jag träffa Sebastian ^^

ser ut som barbie haha

Likes

Comments