1. Han maser konstant etter nakenbilder
 2. Fuckboys er sultne og desperate etter oppmerksomhet fra oss jenter. De lever av nakenbilder fra flere titalls jenter som de snakker med på Tinder, Hot or Not, Happn og andre random sider eller apper. Han gjemmer telefonen når han får en ny snap fordi han vet det kommer til å være et nakenbilde fra en eller annen tilfeldig jente. For hvert lettkledd-/nakenbilde du sender, så får han minst 10 like bilder fra andre jenter.
 3. Han sier han ikke tror på "merkelapper"
  Et stort faresignal om at du hanskes med en fuckboy, er når en fyr vil holde ting i "gråsonen" og sier han ikke tror på "merkelapper". Hva er feil med merkelapper? De hjelper å holde ting organisert, sånn at du vet hvor du har ting. Men enn fuckboy vil ikke at du skal vite hvor du har han. Han vil bare fortsette i den samme banen uten å forplikte seg, fordi når ting da faller sammen, er han ikke ansvarlig for dine følelser. Og han kan ende opp med å si "veeel, vi var aldri offisielt sammen.".
 4. Han respekterer ikke mammaen sin.
  En fyr som ikke respekterer mammaen sin er en fyr du ikke har tid til. Hvis han behandler mammaen sin som dritt, tenk på hvor dårlig han kommer til å behandle deg etter at den såkalte nyforelskelsen har lagt seg. Ja, det er viktig å legge merke til hvordan han behandler begge foreldrene sine, men hvordan han behandler mammaen sin er en klar refleksjon på hvordan han ser på kvinner i sitt liv.
 5. Han vil aldri være sammen med deg i full offentlighet.
  Han har alltid en unnskyldning for hvorfor dere to ikke kan bli sett sammen. Han er opptatt, han føler ikke for å dra ut, whatever. Hvis han ikke er stolt av å bli sett sammen med deg, så er du bare et sidestykke for en fuckboy.
 6. Han sier ting som "bro's before hoes" osv.
  Nei... Bare, nei...
 7. Han har ingen ambisjoner i livet.
  En fuckboy har ikke jobb, eller så har han hatt den samme jobben i flere år selv om han konstant klager hver dag over hvor mye han hater jobben sin eller livet sitt.
 8. Du har ikke peiling på hvor mange andre jenter han har i livet.
  Skjermen på en fuckboys telefon lyser alltid opp med nye innkommende varsler, snapper eller meldinger fra andre jenter. Du spør hvor mange jenter han snakker med, og han holder kjeft eller bytter tema. Hvem veit hvor mange jenter han snakker med.
 9. Han avlyser planer dere har, men sender likevel meldinger.
  Fuckboys vil heller ha lettkledde bilder enn å faktisk møtes.
 10. Han snakker stygt om eksene sine eller sier de var psyko.
  Han har aldri en fin ting å si om eks-kjærestene sine. De var psyko alle sammen.
 11. Han sier akkurat det han tror du vil høre.
  Du konfronterer han om noe han har gjort, og han svarer "du har helt rett". Han sier han vil forandre seg, og forteller deg alle grunnene til hvorfor du er bedre enn han. Men fuckboys fortsetter å gjøre det fuckboys gjør.
 12. Alle vennene hans er som han.
  En hel gjeng med fuckboys? Nope. Løp for livet.
 13. Han prøver å gi deg følelsen av at du skylder ham bilder.
  Hvis en fyr prøver å gi deg dårlig samvittighet for å ikke sende nok lettkledde bilder, er han en fuckboy.
 14. Han fortsetter å legge an å deg etter at du har avslått han, eller du har sett han sammen med en annen jente.
  F U C K B O Y
 15. Han er en sånn fyr som sier du ser sliten ut når du ikke har på deg sminke. Han kommer med dømmende kommentarer om hvordan du oppfører deg, kler deg, sminken din osv.
  Han har definitivt en ide om hvordan jenter "burde" se ut, og hvis du ikke ser perfekt ut hele tiden så er han raskt ute med å påpeke nettopp det. Dette er den ultimate fuckboy.
 16. "Netflix and chill?"
  En klassisk fuckboy setning.
 17. Og sist men ikke minst... penisbilder.
  Trenger man si noe mer? Neh.Kommenter gjerne om det er noen punkter jeg har glemt, eller om det er andre tegn på en fuckboy som alle burde vite om, slik at vi får fjernet den rasen av mannfolk for godt. Vi jenter fortjener bedre enn som så nemlig.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Jeg har fått veldig mange spm om hvorfor jeg ikke blogger, og grunnen er jo at jeg har vært på ferie, også klarte jeg å knuse mobilen min når jeg gikk ut av flyet og jeg glemte pcen min hjemme, men endelig så er alt fikset nå, men mobilen min er forsatt ødelagt..

I morra så skal jeg til dra shoppe litt, og da tenkte jeg at jeg bare kjøper meg en ny mobil, på grunn av at mobilen min er helt ødelagt.. Håper alle sammen får en fin kveld videre.

Likes

Comments

God dag mine fine lesere!

Igår så var jeg ute med noen venner på byen, og vi koste oss masse, men når skulle hjem så kom det en mann bort til oss å spurte om vi hadde penger, og ville bli med han hjem og alt sånn. Vi sa nei og gikk videre, men han fulgte bare etter helt til vi fikk tak i taxien og den kjørte.


Når jeg våknet idag så hadde jeg fått en melding av vennen min og hu lurte på om mannen så sånn ut osv, og jeg sa ja, og hun bare han ble tatt for voldtekt igår kveld. Det er bare så ekkelt å tenke på hva han kunne ha gjort mot oss, og det er jo ikke noe hyggelig å høre om folk som blir vodtatt, altså mindreåringer, stakkars barn. Vi jenter er faktisk ikke sånne som just ligger rundt og alt sånn, altså det sykt slemt. Tenk på de som ikke kommer hjem fordi kanskje ligger et sted og blir voldtatt. STOPPVOLDTEKT!


Likes

Comments

Hei igjen folkens <3

Jeg begynner rett på sak så det ikke blir kjedelig lol <3

Som 16 åring så tok jeg botox i leppa og jeg angret veldig mye, men jeg sa ingenting til mamma at jeg angret for hun ville blitt veldig sur. Til slutt så skjønte hun det og sa at jeg kunne ta det ut, men jeg sa nei og vi snakket ikke mer om det:)

Og 1 måned senere så tok jeg silikon og jeg fikk sykt mye hat på skolen, nett og alt annet. Men hello folkens? Det er ikke deres valg, det er mitt valg, og dere kan ikke hate på meg på grunn av at jeg gjorde, ja jeg er kanskje litt fake når jeg har botox i leppa og silikon, men jeg trodde det var det inni som teltes, men nå bryr jo folk seg bare om utseendet. (IKKE ALLE, MEN NOEN)


Vær fornøyd med den du er, og ikke la noen bestemme over dere <3

Likes

Comments

​Hey folkens :)

Dette er min første blogg og første blogginnlegg lol <3

uansett så kommer jeg til å legge ut litt sminketips, mote osv så håper dere liker det <3

Likes

Comments