En svipptur innom i disse travle flyttedagene...


Etter København har all fritid gått til pakking, flytting og innkjøp. Uff, det er helt kaos og så utrolig mye styr med ting som skal flyttes og nye møbler som skal inn i hus. Resten av uka blir også ganske fullbooket av flytting og forhåpentligvis komme oss helt på plass til neste uke. På planen denne uken er det egentlig ikke noe spesielt som skjer, annet enn feiring av morsdag og fastelavn til helgen selvfølgelig - det blir koselig.HA EN FIN UKE

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hellu, kjapt innom før kveldens begivenheter. Vi er ankommet København, spist en utroolig digg middag på en super koselig og god asiatisk restaurant rett ved hotellet vi bor på. I morgen blir det tidlig opp, og innkjøp hele dagen fram til flyet går. Deilig start på helgen med en liten svipp til denne herlige byen.

HVIS DERE IKKE HAR LEST TO SØSTRE, SÅ MÅ DERE DET NÅ. DEN ER SÅ GOD OG VELSKREVET.

Likes

Comments


Ny spennende uke med masse gøy på agendaen


MANDAG

Uken startet med et møte i byen, for så å fikse noen småting før jeg skulle jobbe kveldsvakt på Miin.

TIRSDAG

Legebesøk står på planen, og ellers litt fiksing før det er flytting mot slutten av uka eller neste uke.

ONSDAG

Middagsdate med min kjære farfar og bestevenninne. Blir såå hyggelig og det er sjelden vare så blir nok ikke annet enn en perfekt onsdag.

TORSDAG

Dagen går til jobbing på dagtid og rett til flyplassen for avreise til København. Skal på jobbtur og hovedsakling på innkjøp. Mest sannsynlig får vi tid til litt titting og nyte den herlige byen også:-)

FREDAG

Ny og flott dag i min favorittby, hjemreise blir senere på ettermiddagen. Kanskje vlog blir å se litt senere?

LØRDAG

Bursdagsfeiring for min gode venninne og kollega og første natt i ny leilighet som vil består av ett møbel i helgen, nemlig seng haha. GIRA!

SØNDAG

Søndagen skal brukes på å flytte og få litt ting i gang, men kaoset fortsetter nok godt inn i neste uke...


Håper alle får en fin uke.

Likes

Comments

IBEN.

Åh, endelig helg og en perfekt start på helgen. Tidligere i dag fikk jeg vite at jeg har kommet inn på skolen jeg jeg har søkt på og hatt så lyst til å starte på, så det skal feires godt i morgen kveld. Iben sitt show i dag var utrolig bra. Det var så mye kult, så nå gleder jeg meg til vinter igjen haha, nesten sånn at sommeren bare kan bli ferdig.

God helg

Likes

Comments

Nå nærmer det seg tur tilbake til København igjen, jippi!! Elsker byen og denne gangen blir det en motefokusert tur, ingenting er vel bedre enn det? Skal reise med jobben for innkjøp og titte litt rundt på messe for å se AW18 kolleksjonene. Gleder meg - dette er sjelden vare. Tenker at jeg skal få prøvd på å vlogge turen.

Likes

Comments

Inneholder adlinks


Uff, det er uhyggelig vær ute og det merkes på dagsformen og gleden. Merker at jeg føler alt jeg har i skapet bare visner og ikke tar seg noe godt ut i det usjarmerende været som har vært de siste dagene. Har kommer over merket STAND og virkelig forelsket meg i absolutt hele AW17 kolleksjonen. Det er så utrolig mye fint og stilig, jeg glor og glor dagen lang på de samme klærne, haha. Dette tror jeg hadde rocket garderoben og gjort susen for resten av denne vintersesongen. Gleder meg til å se mer spennendei SS18 kolleksjonen. Vet allerede at verdens kuleste lakkjakker med pelsdetaljer i spreke farger kommer, åhh bare å glede seg til både SS18 og AW18.KJOLE HER SKJØRT HER


LEATHER AND LEATHER IS SUCH A SEXY COMBINATION

BUKSE HER COAT HER

¨

Tidløst, klassisk og trendy.


MARTINE

Likes

Comments

Åh, for en fin tirsdag det har vært. Dagen startet med jobb og videre var det tid for visning i byen. På tross av snøværet har det vært en skikkelig ålreit dag. Merker jeg er veldig gira på å flytte nå og må innrømme at jeg er helt betatt av leiligheten vi så på!

Det ble en lettvint middag og i dag og en god oppmerksomhet på kvelden. Det er så genialt med de ferdiglagde creme brulee glassene der du kun brenner karamellen og DER har du den gode desserten. De små søte glassene kan også brukes om igjen til andre desserter - det er helt perfekt!


TASTY

Det er så elendig vær å ta bilder i om dagen - heldigvis roer snøen seg den neste uken.


MARTINE

Likes

Comments


En lite hektisk og rolig uke.


MANDAG

Dagen har gått til jobb og bursdagsfeiring på kvelden med god mat og drikke.

TIRSDAG

Visning og brunsj i byen.

ONSDAG

Forberede litt søknader til skoler:D

TORSDAG

Jobb og ingenting annet enn en rolig og tidlig kveld.

FREDAG

Oslo Runway og moro på kvelden.

LØRDAG

Skal prøve å komme meg ut litt tidlig på dagen for å få gjennomført en etterlengtet treningstur. På kvelden står bursdagsfeiring for en god venninne på planen.

SØNDAG

Helt rolig søndag som skal nytes med gode mennesker.

HÅPER ALLE FÅR EN FIN UKE


MARTINE

Likes

Comments

MANDAG

I dag har dagen kun gått til å slappe av, catche opp med litt serier jeg ikke har fått sett uken som var og kveldsvakt på Miin. Sier dette hver mandag, men det er så deilig å ha en dag hvor du bare nyte dagen, sove lenge og ta deg god tid.

TIRSDAG

I morgen skal jeg møte søteste Pernille og sette av noen timer til bloggarbeid.

ONSDAG

Middagsdate med min gode venninne Natalie.

TORSDAG

Prikk lik som mandag men switch på tidspunktene, en rolig kveld hjemme og en tidlig kveld.

FREDAG

Jobber så og si hele dagen, etterfulgt av vinkveld med gode venner. Perfekt start på helgen!

LØRDAG

Bursdagsfeiring for min bestevenninne på Tijuana på løkka, og en liten bytur på kvelden. Noe som aldri slår feil, det blir gøy!

SØNDAG

Avskjedsmiddag for kjære Pernille som flytter til USA for en liten periode.


HÅPER ALLE FÅR EN FIN UKE!

Likes

Comments

Ååå er en fryd å fortelle at jeg endelig har fått meg verdens fineste ring fra Bjørg!! Har siklet over denne ringen i flere måneder og stolt eier som jeg er kan jeg endelig si at denne er min. Synes denne modellen med to herkimer diamanter er så fine og jeg var heldig som fikk akkurat ønsket farge på stenene i min størrelse. Er så fornøyd!

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw