Roadtrip i Hardanger

Utne Hotel

Hardangerbrua

Granvin

Ullensvang

halv 12 i går satt meg og pappa oss inn i bilen og kjørte til Granvin som ligger litt lenger inne i Hardangerfjorden. Har slitt med at bilen min går i nødmodus når jeg kjører og nå har vi ENDELIG fått fikset det. Jeg har aldri hvert i Granvin før og herlighet for en flott liten plass.

Mens han som skulle fikse bilen min holdt på med det, gikk meg og pappa oss en tur i område der. Det er ett stykke mellom hver gård, men når man først kommer til en gård så er det mange hus på en gård, og det er så sykt koselig. Det er virkelig på landet.Det er slik jeg også vil bo når jeg får familie.

Vi kjørte Odda - Utne - (ferje) - Kvanndal - Granvin på veit til, men siden vi måtte ha ventet på ferja i 45 minutter så kjørte vi heller rundt. Da kjørte vi Granvin - Hardangerbrua - Kinsarvik - Ullensvang - Odda det tar litt lengre tid, men det var så sykt verdt det.

Da bestemte vi oss for å ta et lite pitstop i Ullensvang for å spise litt mat som vi hadde handlet på butikken og koste oss sola med sjøutsikt.

Jeg gleder meg til flere roadtrip i sommer siden vi skal feriere i vårt eget land, og siden bilen min er fikset nå så kan jeg bare ta ut. hehe

xoxo Martine

Liker

Kommentarer

Linnhege
Linnhege,
Så nydelige bilder 😍
nouw.com/linnhege
martineeljostveit
martineeljostveit,
dks
dks,
Så nydelig 😍
nouw.com/dks
martineeljostveit
martineeljostveit,
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Alltså jag tappar nästan hakan så vackert!! Ta mig dit NU känner jag mest, wow <3
nouw.com/emmaengstrom
martineeljostveit
martineeljostveit,
Heilt fantastisk! Du må bare komme, jeg skal ta deg med på roadtrip jeg<3
nouw.com/martineeljostveit
CarmelaAmbrogio
CarmelaAmbrogio,
Så fine bilder!🌸
nouw.com/carmelaambrogio
martineeljostveit
martineeljostveit,