Long time no see

God morgen dere.!

Det er allerede lørdag og jeg har dårlig samvittighet for at jeg ikke har blogget i det siste, men jeg har hatt veldig mye å gjøre di siste dagene og håper veldig på å få hentet meg inn igjen. Som noen av dere sikkert vet så er jeg begynt på skole, og da blir det litt lite tid til blogging, men skal klare å skvise det inni avog til.

Første uken er gått på skolen og jeg trives allerede, så jeg har tro på dette året her, nå sitterjeg på hybelen min som jeg fikk flytte inn i når jeg kom hjem fra jobb i går kveld. Vi har bygd en hybel i huset våret som vi har leid ut hele sommeren ognå har jeg vert så heldig og fått lov å bo her mens jeg skal gå på skolen, vi tenkte kanskje det var best angående skole arbeid og at jeg får litt ro for meg selv.

Jeg har god følelsepå dette året jeg er så klar til å begynne ett nytt å bedre liv med nytt kosthold, trening, stå tidlig opp for å ta bussen til skolen, lest og gjøre lekser og være forberedt til timene. Spørs jo helt hvor lenge det varer da, kan væredenne tanken bare varer i 2 måneder, det ser vi.

Bilder av hybelen kommer..

Ha en fin dag videre, og nyt lørdagen deres veldig.

xoxo Martine

Liker

Kommentarer