Lite gjort og tiden går

God morgen fine💕

Dagen i går var faktisk utrolig kjedelig for å si det sånn da, jeg hadde besøk av kusina mi og det var veldig koselig det, men vi gjorde ikke på en dritt. Vi bare satt i leiligheten min og bare trykket på hver sin telefon, så noen videoer på YouTube, men ikke så mye mer. Vi satt faktisk begge to og tenkte på hva jeg skulle skrive på bloggen min i går, men vi kom ikke opp med ett ord en gang så kjedelig var det i går..

Mens pappa lagde kveldsmat i går så satt jeg i sofaen og tenkte på hva jeg skulle skriv og så tok jeg ett bilde til Snapchat og da kom det opp... JEG KAN JO SKRIVE OM HVOR KJEDELIG DAGEN MIN HADDE VERT.. da jeg så på klokka var den blitt 22:30 og da var det bare til å spise maten og komme seg i senga for jeg skulle jo på skolen i dag.

Jeg fikk mer og mer vondt i hode at jeg viste ikke hva jeg skulle gjøre, spurte folk hva som hjalp mot hodeverk så prøvde det de sa da, men tok litt tid før det gikk vekk.. Klokken gikk bare fortere og fortere så tror jeg sovnetn vell rundt 00:30 og det er alt for seint for meg når jeg skal på skolen for da er jeg så trøtt dagen etter på, og det var jeg i dag også, det var tungt å stå opp..

Jeg klarte å miste bussen og siden jeg har vondt imhode i dag også så tar jeg meg fri, og det skjer jo aldri. Får en klump i magen Hegner da, men jeg har bare to timer på skolen i dag så må vell gå fint.

JEG FÅR VELL GJØRE NOE SELV OM JEG IKKE ER PÅ SKOLEN I DAG.


Ha en nydelig da videre alle sammen💕 Snakkes snart igjen

xoxo Martine

Liker

Kommentarer