Hvor lenge varer det denne gangen tro?

Det er første uken og første helgen i 2018 og tenk vi er begynt på en nyttår det er bare helt vilt. Dette året skal bli topp og de 3 siste dagen har vert veldig kjekke. Uken min begynte med skole på onsdagen og døgnrytmen var på bunn, så det var en avslappende dag for min del.

Torsdagen var mye bedre etter skolen vil jeg si, da gikk jeg tur med en venninne (ikke så lang tur, men helt passelig.) Senere på kvelden tok jeg meg en jogge tur rundt dalen her hos oss og det tar alt mellom 30-60 min spørs litt om du går eller jogger.

Fredagen var det tilbake på skolen før helg, vi var ferdig på skolen 11:30 og det var veldig deilig egentlig, kjente veldig på at det skulle bli herlig med helg og litt fri selv om vi hadde bare vert på skolen i 3 dager. Jeg gikk hjem å planlagte middagen som jeg ville lage til pappa kom hjem fra jobb klokken 15.

Mormor´s berømte oppskrift + litt ekstra 

Ingredienser

♥ 250g Kyllingfilet

Halv blomkål

♥ 1/4 Brokkoli

2 små gulrøtter

4 stk. minimais

Vannkastanjer

ta den mengden olje du vil ha på, det er kun opp til deg!!

Under middagen snakka meg og pappa om at kanskje vil skulle gå oss en tur litt senere på dagen og vi ble enige om at det skulle vi gjøre etter en middagshvil. Onkel K ringte og spurte om pappa ville være med til Skålafjell (501 moh) og sa at tante AE også ville være med og da ville jeg også være med så de kom å hente oss i sånn 19-19:30 tiden. Vi hadde med oss hodelykter og gikk oppover og det var god stemning og alle var fornøyde, og det var så urolig deilig å komme seg ut i frisk lufte etter en fantastisk middag og noen få timer på skolen med mye informasjon.

Skålafjell (501 moh)

Lørdagen var det meldt en stor sol på himmelen og når jeg våknet og såg dette ble jo selvfølgelig dagen så utrolig mye bedre, jeg lå lenge i sengen å bare slappet av før jeg begynte dagen, og en venninne ringte meg og lurte på om vi skulle gå på tur "jaaa" sa jeg og hoppet ut av sengen og tok på meg treningsklær og lagte meg frokost før hun kom og hentet meg. Jeg kom med forslag til hvor vi kunne gå her inne i Rosendal og da ble vi enige om at vi skulle gå på Sjethaug.

Søndag og dagen i dag har ikke vert så lenge enda, klokken er snart 14 og jeg har allerede vert på tur i snøen, turen tok ca. 1 time så det var veldig friskt å fint i dag + at vi fekk sett mye snø. Nå sitter jeg under teppet med en varm og god kopp skogsbær té og spiser litt frukt og grønnsaker.

HA EN NYDELIG SØNDAG VIDERE<3

xoxo Martine

Liker

Kommentarer