Frokost i sola

Nyte det flotte været

Det er flott solskinnsdag med hele 8,8 grader ute i skyggen og i sola er det helt fantastisk flott. I dag fant jeg ut at jeg ville tilbringe frokosten, tekoppen & strikketøyet ute i sola og det er jeg veldig glad for at jeg gjorde i dag. Når jeg skulle se på bildene så måtte jeg sette meg inn for det ble litt kjølig i skyggen, men da er det også blitt varmere ute når jeg er ferdig med å blogge og se på bildene.

Som dere kan se er det et nytt mummikrus med på bildene. Jeg har sett på dette kurset så lenge, men har klart å holde meg med å ikke kjøpe det. I går hadde jeg besøk av Kari Janne (hun er her hvert mandag! hehe.) og da var jeg så heldig å fikk bursdagspresangen min (bedre sent enn aldri) og fikk velge ut hvilke mummikrus jeg ønsket meg, så uten tvil valgte jeg TROLLMANNEN kruset. Bare elsker den. Det begynne å bli noen krus i samlingen nå, kanskje jeg skal lage ett eget innlegg for mummikrus.

Nå skal jeg været med mamma på en liten handle runde også har jeg fått mail om at pakken min ligger i postkassen, så skal hente den også. Gleder meg til å vise dere hva jeg har handlet. Jeg har sagt så lenge nå at jeg skal ha shoppe stopp, men jeg klarer det virkelig ikke, noen som har noen tips og triks som kan hjelpe meg?

xoxo Martine

Liker

Kommentarer

dks
dks,
Åh, det ser helt herlig ut med frokost ute 😍 Så fint du har laget det til <3 Jeg har funnet ut for min del at det eneste som hjelper for å klare en skikkelig "shoppe stopp" er å tenke på alt jeg har lyst på av store ting. For eksempel reise, hus, ny bil osv. Det er helt utrolig hvor mye man kan spare i løpet av et år ved å bare sette av små summer i mnd 😊 Ha en fin dag <3
nouw.com/dks
martineeljostveit
martineeljostveit,
Var ganske deilig å spise frokost ute, også liker jeg å dandere det fint! åå tusen takk for et super godt tips, den skal jeg begynne å tenke på... Herlighet hvor smart, aldri tenkt på det slik <3
Ha en flott tirsdagskveld <3
nouw.com/martineeljostveit
Landligelykke
Landligelykke,
Så herlig med frokost ute i solen da. Det er bare å nyte!
Ha en fin tirsdag.
Klem C
nouw.com/landligelykke
martineeljostveit
martineeljostveit,
Må nyte det for fult når jeg først har muligheten <3
Ha en fin tirsdag videre du også 😊
nouw.com/martineeljostveit
CarmelaAmbrogio
CarmelaAmbrogio,
D så så koselig ut!😃
nouw.com/carmelaambrogio
martineeljostveit
martineeljostveit,
Takk, var flott 😊
nouw.com/martineeljostveit
theresebraathen
theresebraathen,
Det så utrolig koselig ut! Tror trollmannen kruset er det eneste kruset jeg mangler når om jeg ikke tar feil! 😃 hehe
nouw.com/theresebraathen
martineeljostveit
martineeljostveit,
Takk for det! Ååå da har du en del av mimmikrusene 😊
nouw.com/martineeljostveit