Festival Fashion

•••••

Hei og hå fine lesere.!

De siste dagen har det skjedd så vanvittig mye som ble tatt helt på sparket, og det er derfor jeg ikke har hatt tid til å titte innom her på bloggen. Jeg fikk overnattingsbesøk i går og da kunne jeg jo ikke sette meg ned på macen og være usosial. I går kveld tok vi turen til Baroniethagen for å ha en liten photoshoot, og resultatene ble så fine og det ønsker jeg å dele med dere. Være var perfekt selv om det ble veldig sent, men vi rakk det før det ble mørk heldigvis.

Det nærmer seg festival tid og hva skal man egentlig ha på seg og hvilke sminke skal man velge?

Jeg bare er helt forelsket i denne nye rosa kjolen min, som jeg har kjøpt på MONKI og den er så lett og fin å ha på seg og passer til det meste, til og med til støvler. Støvler er ett must på festivaler tilfelle det begynner å regne så slepper du å skitne til de nye skoene du kanskje har kjøpt til festivalen du skal på.

Jeg skal kun på en festival i år og det er TYSNESFEST, det er den kjekkeste festivalen jeg går på i løpet v året, og jeg kommer aldri til å bytte den ut med sydentur eller andre festivaler. Du finner nettsiden her om du er interessert i å se hvilke festival det er og kanskje du vil ta turen dit også.

Ha en nydelig onsdag videre så blogges vi.♥

xoxo Martine

Liker

Kommentarer

Linnhege
Linnhege,
så fine bilder 😊
nouw.com/linnhege