Utbytte, var det lurt egentlig?

Happy Saturday Everyone

Det er lørdag og helg, jeg føler det er søndag i dag siden jeg hadde fri fra skolen i går, og da faller jeg helt ut hva dag det er og etter at vi kjørte til Oslo natt til i går så faller jeg vertfall ut, selv om du gjøre noe som er litt utenom det vanlige. Jeg var ute i går så formen er ikke helt på topp, også har jeg sagt ja til en ekstra vakt i ettermiddag, men det kommer til å gå helt fint skal vi se. Inspirasjonen min har ikke vert helt på topp den siste perioden, det har vert mye skole og jeg har nesten ikke hatt tid til familie, venner eller kollegaer uten om jobb for jeg har jobbet meg i hel og jeg kjenner nå at jeg er veldig sliten og at jeg er veldig lei jobb og skole. Jeg har vert veldig inne på tanken å droppe ut av skolen for jeg er så sliten og lei av skolearbeid, men i det samme så er jeg sååå klar for å få meg et fagbrev i helsefagarbeider sånn at jeg har noe godkjent for skolen vertfall og at det ikke bare er bortkasta år.

Nokk om det nå, men det jeg ville fram til var at jeg hadde veldig godt av den svipp turen til Oslo, jeg hadde med meg pcen sånn tilfelle jeg ville gjøre skolearbeid eller blogging i bilen på veien til Oslo. Plutselig når vi var på Notodden kom inspirasjonen bare fallende tilbake og jeg opp med pcen å begynte å skrive og da hadde en god følelse på dette.

For noen uker siden snakket jeg med mamma og pappa om at jeg ville ha meg en skrivepult i leiligheten, det er jo så greit når jeg skal jobbe med skolearbeid eller sånn som jeg nå sitter og blogger eller bare holder på med bilder, som jeg faktisk bruker veldig mye tid på, og det er noe jeg vil fortsette å drive på med, så da kjøpte de en skrivepult til meg og søsteren min stakk av med bordet som jeg hadde her inne før, for det var hennes.

Utbytte, var det lurt egentlig?

For meg var det veldig lurt og jeg er veldig fornøyd med den, selv om jeg ikke har brukt den noe særlig nå. Bare vent så blir dette min favoritt plass i leiligheten. Må bare få opp litt hyller og bilder så blir dette bare så bra. Ulempen med at jeg droppet bordet er vist jeg får middagsgjester så har vi ingen plass å sitte med maten, men det klarer vi alltid å finne en løsning på, eller hva tror du?

JA! jeg vet, bildene ble veldig mørke.

Jeg liker bare denne plassen mer og mer nå, så gleder meg til alt er ferdig og alle ideene mine kan bli skrevet ned og så vise dere det. Jeg kjenner nå at jeg har så mye energi og at det er dette jeg vil drive med. Jeg vil egentlig bare sitte her resten av dagen og bare ordne og fikse hele bloggen. Jeg få stelle meg og lage meg noe mat før jobb.

HA EN UTROLIG FIN DAG VIDERE, HER SKINNER SOLEN SÅ MIN DAG STRÅLER

xoxo Martine

Liker

Kommentarer