Afrika inspirert

Solen er på vei opp bak fjellene og det er atter en flott dag med kalde og flotte dager og denne helgen nærmer seg over, men hvor blir dagene av?


Som det står i overskriften så er deler av leiligheten min inspirert av Afrika. Etter jeg var i Afrika for andre gang i februar 2014 sammen med foto klassen min på folkehøgskolen, så har jeg blitt forelsket i Afrika og ikke bare i kontinentet, men i menneskene, naturen og kulturen. Siden jeg var liten har jeg alltid sagt at jeg skal flytte til Afrika og det står jeg fast på enda.

Når besteforeldrene mine kjøpte denne leiligheten så den ikke ut, hadde jeg hatt bilder skulle jeg ha vist før og etter bilder, hehe! Når det ble bestemt at det var jeg som skulle bo her frem til jeg finner meg noe større eller finner ut hvor i verden jeg har lyst å bosette meg, så fikk jeg være med å velge farger og hvordan det skulle se ut.

De andre var ikke helt enige med meg i begynnelsen når jeg sa hvordan jeg ville ha det, men jeg sto på mitt og nå elsker de farge kombinasjonene som jeg valgte ut. Når jeg ser for meg farger, bilder, interiør osv... Så må jeg legge en plan i hodet mitt hvordan det kommer til å se ut og sluttresultatet.

Mine tanker

- En mørk vegg

- Resten lyse, men i samme fargetone

- Trerammer på veggene

- Bildevalget må jo også passe til fargene

- Interiør, planter og stil

- TRIVSEL

Jeg er bare så utrolig fornøyd med resultatet, hadde jeg vært flinkere med filming og intro så skulle jeg ha vist dere hele leiligheten, men tror jeg må leie inn noen som kan hjelpe meg litt med det, hehe!

Bildet jeg legger ved er bildeveggen min i stua og det er også bilder jeg har fotografert selv når jeg var i Afrika på skoletur, det tok meg ett par veker før jeg klarte å velge ut akkurat de bildene her, men jeg er veldig fornøyd.

Hva syns du?


xoxo Martine

Liker