3+ grader og snø

Good evening babes!

Det er onsdag 22. november og bare 1 måned til jul og juleferie, den siste tiden har gått så veldig fort og er utrolig klar for ferie en liten stund. Min dag i dag har vert delvis kjekk, har vert i praksis og så gikk jeg hjem spiste litt middag og la meg i sengen og kvilte meg. Min plan var bare å hvile en liten stund så jeg hadde klokken på 18.00 også har jeg vert Så trøtt og slakk i det siste at jeg lå i sengen helt til 20:30 og det er ikke likt meg i det hele tatt og da var jeg fortsatt trøtt så tok meg en god og varm dusj for å våkne litt før jeg skal legge meg igjen senere.

Når jeg skulle kjøre på jobb eller i praksis i dag klokken 07:00 så var det ikke så veldig kaldt ute det var faktisk det første jeg la merke til for kvelden før så var det så utrolig kaldt at jeg viste nesten ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Det var også veldig koselig for det var snø ute og det var så hvit og fint så snødde det når jeg skulle sette meg i bilen, gjett om julestemningen var på topp da. Jeg stusset litt på det at det var 3+ grader mens det var snø og da skjønte jeg ganske fort at det kom til å regne og at snøen var fort vekke og det var jo helt sant, til lengre jeg kom mot Rosendal til mindre snø var det også. Så det var faktisk veldig trist.

Min kjære mormor lagde en Dorthe Skappel genser til meg for mange når siden som jeg fikk til jul, men som var litt for stor til meg der å da, men nå for ett år tid siden tok jeg den frem fra skapet og begynte å bruke den og det er den beste og fineste genseren jeg har, og så nydelig og god å bruke, hvertfall nå som vinteren er kommet og det er kaldt ute.

DEN ER GULL VERDT

xoxo Martine

Liker

Kommentarer

MariaExpressen
MariaExpressen,
Er kommet snø og sånn her og. Så helt enig, en god strikkegenser er verdt gull
nouw.com/mariaexpressen