Contains affiliate links

En liten throwback fra New York! I konfirmasjonen min fikk jeg likt som min storesøster en far-datter tur til New York! Vi utsatte den til jeg gikk i tiendeklasse noe som kanskje var like greit - med årene kommer jo også en større forståelse for mote, ergo jeg kunne kjøpe meg klær som jeg bruker den dag i dag. Litt kjedelig hadde det jo vært hvis jeg hadde reist ned som 11-åring og kun ville ha Hello Kitty klær eller leker/duppedingser..

Nå har jeg jo også vært i New York omtrent 4 ganger om jeg ikke tar helt feil. Først med pappa i 2013 (?), så i 2015 med Explorius i august/september, januar 2016 også i februar/mars 2016. Det er virkelig en by som ikke sover! Likevel følte jeg meg litt ferdig med byen etter mitt fjerde besøk. Det er bare så, så mange ganger man kan få hakeslepp etter å se Time Square for å si det sånn.

Lignende sko tagget fra New Balance - et av mine bedre innkjøp i New York. Om jeg ikke tar feil er alt jeg har på meg i denne outfitten kjøpt den ferien, haha.

Likes

Comments

Woho!

Mitt første innlegg på det som kanskje vil bli en ny bloggplattform? Jeg syns det er litt vanskelig å navigere meg rundt på nettsiden, men en stor fordel for en design-freak som meg selv er at det er super enkelt å skreddersy ditt eget design! Jeg skal leke meg litt rundt med det for å finne noe som faller i smak tenker jeg :-)

Ellers har min "høstferie" nå gått mot slutten. Imorgen MÅ jeg få unnagjort skolearbeid for det er en hektisk uke foran meg med forelesninger hver dag.

Likes

Comments