Jag måste få börja med att be om ursäkt!
-
Det här funkade ju tydligen inte, så från och med detta inlägg är det en nystart så får vi se hur bra det kommer att gå helt enkelt.
Jag ska faktiskt försöka att bli lite bättre på det här. Men jag är ju lite nygammal.

Nu kör vi!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Måste få be om ursäkt för dålig uppdatering denna vecka. Jag har legat sjuk hela veckan med pendlande feber och superförkylning.

Mår bättre idag och ska till skolan imorgon.
Men resten av veckan så kommer jag spendera mina dagar med musikalensemblen eftersom att vi har föreställningar denna vecka. Andra året i rad och det ska bli så kul.

För er som inte känner mig och har hört talas om den så heter musikalen PoiNted TonGues och är skriven av två av mina estetvänner.
Text och musik är skriven av Elias Lang.
Manus är skrivet av Vendela Malmström.
Och regi är gjort av Linnea Åhlander.

För er som bor här i stan, och närliggande småorter, så rekommenderar jag att ni kommer och kollar på vår musikal. Den är superbra med ett fantastiskt budskap om alla människors rätt i samhället och om att få älska vem man vill oavsett kön.
Vi spelar upp denna musikal på teatern på folketshus/kulturcentrum i Sandviken.
Kl. 19.00 på Onsdag den 9/3.
Biljetter går att köpa på nätet eller i receptionen på kulturcentrum.

Jag hoppas att ni blir intresserade!


Nog om det så ska jag fortsätta denna söndag med lite söndagsångest i soffan framför tvn.

Ha en fortsatt bra söndag så hörs vi!

Denna bild är från förra året då vi satte upp samma musikal. I år är musikalen helt på svenska och med en ny president!
Mer än så avslöjar jag inte, ni får faktiskt komma och kolla på musikalen om ni vill veta mer.

Likes

Comments

Godkväll.
Det hände inte mycket här över helgen men det beror på att jag var på begravning i fredags och har mått lite halvdåligt under helgen. Men inte nog med det så hade vi även musikalrep och några av musikalensemblen var förkylda eller närmare sjuka, och gissa vem som åkte dit på det nu då? - Jo jag! Kände av redan idag i skolan att jag höll på att bli jätteförkyld och när jag kom hem så slog det till med en smäll så låg jag däckad.

På ett sätt så hoppas jag verkligen att jag blir sjuk nu så det är över sen, så jag är fit for fight nästa vecka då vi har föreställningar. Nackdelen är ju att jag missar skolan både denna vecka och nästa vecka då.
Men att man blir sjuk kan man ju inte göra så mycket åt!

Nu ska jag slöa någon timme till i soffan och sen förflyttar jag mig till sängen.

Godnatt och ha en bra vecka!

Rockade inbakade flätor igår. Jag har hört att de kallas feministflätor? Vet ej dock. Hur som helst är det riktigt snyggt tycker jag!

Likes

Comments

Det känns så himla fel att säga äntligen fredag. För denna dag har varit den värsta detta år.

Idag har vi tagit farväl av en älskad vän, dotter, barnbarn, klasskompis, flickvän och ja. Världens härligaste människa.

Tänker inte gå in mer på detta.
Ville bara höra av mig. Hoppas att ni har en bättre fredag än mig.

Vila i frid. H. ❤️❤️❤️

Vi hörs av i helgen.

Likes

Comments

Hej allesammans, idag är det torsdag och det är snart helg.

Den här dagen har inte varit den bästa för mig, hoppas att ni har haft en bättre dag!
När jag vaknade imorse så mådde jag illa, så tänkte att det kanske skulle kunna bli bättre om jag åt något så jag åt lite gröt till frukost. Men det blev inte bättre, jag mådde fortfarande lika illa men jag tog mig i kragen och åkte till skolan ändå. Försökte verkligen koncentrera mig på skolarbetet men det gick inte heller för jag har alldeles för mycket i huvudet idag på grund av att jag ska på begravning imorgon.

Så jag tror att det är orsaken till varför jag har fått som jag gjort idag. Jag gick i alla fall hem vid lunch för kände att det inte var någon ide att sitta i skolan och inte få något gjort.

Påvägen hem så köpte jag mig en sallad till lunch, och intog den tillsammans med Cola Zero till ett par avsnitt av Grey's Anatomy. Nya säsongen är ju igång och idag går avsnitt nummer 3 i USA tror jag.

Under eftermiddagen har jag suttit med skolarbete som ska vara inne imorgon så att jag hinner klart. Men det är inga problem.

Nu ska jag fortsätta med mitt skolarbete så jag hinner klart så jag kan fokusera på morgondagen.

Ha en bra kväll!

En bild från juldagen då jag var ut med mina favorittjejer. På bilden är det jag och min älskade vän Katrine <3 

Likes

Comments

Godmorgon!
Jag sitter för närvarande i skolan och försöker fokusera på skolarbete men det går ju som vanligt.. Inte alls alltså.

Det är precis ett år sedan jag och mamma var till USA också. Så tänker mig tillbaka för mycket till värmen.
När vi var i USA åkte vi även på en karibisk kryssning där vi fick besöka två länder till - Mexico och Bahamas.
Det är den bästa resan jag gjort i hela mitt liv, och jag har bestämt mig för att jag ska till Florida igen.

Borde kanske berätta lite mer om resan vi gjorde då. Men det beror väl på hur nyfikna ni är?

Första bilden är på ett av Mayantemplen på Cizen Itza i Mexico.

Andra bilden är på välkomstskylten som fanns när vi steg i land på Bahamas.

Och den tredje är från Florida och Cocoa Beach Pier. Det är det mysigaste stället jag varit på. Så himla härligt att sitta och ta en frozen banana on a stick i stekande solen.


Likes

Comments

Godmorgon!
Som vanligt går jag i skolan från 9-15, och idag läser jag äldres hälsa och livskvalitet. Vi läser om äldre och psykiska sjukdomar och det är väldigt intressant då många äldre blir deprimerade idag, på grund av att de inte har någon gemenskap eller att personal på boenden inte kan ta sig tid till att prata lite extra med dem. Det är sanslöst, för det är inte mycket pensionärerna begär av oss som personal. Så jag anser att tid är åtminstone något som vi kan ge till våra pensionärer.

Hoppas att alla får en bra tisdag!

Likes

Comments

Hej allesammans.
Har bestämt mig för att försöka med detta på riktigt. Såg nu när jag loggade in att jag faktiskt startade upp denna redan i höstas men det blev inte så mycket mer än två inlägg. Men ska försöka komma igång ordentligt nu. Det är väl ganska ointressant att följa mitt liv men det är då kul att kunna dela med sig till de som faktiskt är lite intresserade.

Måndag är det idag i alla fall, några timmar till. Har haft en slödag i skolan då jag blev klar med Medicinuppgiften redan igår fast den egentligen skulle ha arbetats med idag under skoltid. Har man flyt i skolarbetet så har man ju..

Nu ska jag sitta uppe någon timme till och titta på Det Okända. Ha en fortsatt trevlig kväll, så hörs vi av!

Likes

Comments

Ny vecka, nya möjligheter brukar man ju säga. Men jag vet inte riktigt hur mycket sanning det ligger i de orden, men det kanske har med inställning att göra.

Idag är det skola, som vanligt, och idag läser jag hälsopedagogik. Inte det mest roligaste ämnet, men som vårdpersonal behöver du ju veta sådant också för att kunna motivera patienter.

Låg bakis hela dagen igår så är fortfarande väldigt sliten idag, märks att man börjar bli äldre *host* är ju bara 21, haha.

Ha en bra dag allihopa!

Likes

Comments

​Nu är jag tillbaka i det här med att blogga från att ha haft ett uppehåll på flera år. Så man kan väl säga att jag är nygammal på detta, haha. Eftersom att jag läser en del bloggar, blir jag själv sugen på att ta upp bloggandet igen, för under tiden jag gick gymnasiet hade jag verkligen noll motivation eller intresse av att ens försöka driva en blogg och uppdatera regelbundet. Det blev ca. 1 inlägg/månad och så ska det ju inte vara för att det ska det minsta roligt att ens vilja läsa en blogg. Så min tanke är att jag ska mäkta med detta, men vi får se hur bra det går. 

Som sagt så pluggar jag på heltid till undersköterska och jobbar som timvikarie inom äldreomsorgen här i Sandviken. Jag pluggar inne i Gävle, ca. 2 mil utanför Sandviken så måste pendla varje dag med antingen bil eller buss. Jag åker givetvis helst bil men eftersom att jag fortfarande bor hemma hos mamma så delar vi på hennes bil så när hon inte har semester så får jag ha bilen 2 veckor i månaden, alltså när hon inte jobbar förmiddag eller eftermiddag.

Men vem är jag då? - För er som inte känner mig utan och innan, så är jag en glad och positiv person som verkar som en ganska sansad person. När man dock lär känna mig så blir jag i princip en helt annorlunda person. När jag känner mig bekväm nog så visar jag mina riktiga sidor, som inte är fullt lika charmiga som jag kan verka på utsidan.
Jag har aldrig vetat vad jag vill göra med mitt liv, jag har alltid velat fram och tillbaka genom olika yrken. Så jag valde att gå Estetiska programmets musikinriktning när jag gick gymnasiet, bara för att ha kul i 3 år och det fick jag. Under gymnasietiden trodde jag även att jag skulle vilja arbeta med musik i framtiden, men där bedrog jag mig själv och kom på för i princip ett år sedan att jag vill bli sjuksköterska, men jag valde att gå undersköterske först bara för att jag ska vara helt säker på att jag har valt rätt väg i livet, så att säga. 

Jag ska göra mitt bästa för att få denna blogg att fungera denna gång, men som sagt så är jag nygammal på det här så det underlättar om ni har lite överseende med detta.

Ha det bra till nästa gång vi hörs!
Jag bjuder på en bild på mig från årets midsommar, ser redan på bilden ganska groggy ut. Senare under den kvällen blev det värre kan jag meddela. Men man lever bara en gång - YOLO.
Likes

Comments