Hej !

Som rubriken lyder så har det varit fullt upp idag. Har städat, ringt massa viktiga samtal och åkt in till Oskarshamn för att köpa mängder med flyttkartonger. Det är sjukt vad mycket saker man samlar på sig! 

Med tanke på att jag flyttar permanent så måste verkligen allt bort, jag kan liksom bara ta det jag kan bära. 

Som sagt, jag flyttar ner till min Nikos som redan är där. Han har precis tagit över sitt pappas Apotek och blivit ägare för det. Därför vi valde att bosätta oss i Grekland. Platsen vi kommer bo på heter Agrinio och ligger på den västra sidan. Ungefär 2 timmar från Aten. I Agrinio bor det över 100.000 invånare och har huuur mysiga caféer och barer som helst (yaaaay) Agrinio ligger även nära till kända turistorter så som Parga och Lefkada. 

Det är hur pirrigt som helst att jag eller vi ska ta steget och bo tillsammans. Men jag har varit nere nu väldigt mycket på två år så för mig känns det bara bra. 

Jag ska till en början vara sk " hemmafru" haha för att lära mig språket och komma in i samhället. I Grekland pratas det konstigt nog väldigt lite engelska , vilket borde vara motsatsen när dom har så mycket turister. Men därför tror jag att jag kommer lära mig språket ganska snabbt för jag har inget val och det finns inga andra sätt att kommunicera. 

Vi letar nu större lägenhet att bo i , vi vill gärna ha en stor med öppen spis och såklart ett badkar ! Mitt krav haha!

När jag var nere sist så tittade vi på en jätte fin men på nåt sätt klickade det inte. Men det löser sig! 

Oj vad tiden springer iväg, nu ska jag iväg och träna ! 


Likes

Comments