I morse njöt vi av en god frukost här på hotellet, vi satt ute och åt gott! Där efter tog vi en buss som dom har här på hotellet till Bangkoks största shoppingcenter! Vi var riktigt exalterade haha! När vi kom in visste vi knappt vart vi skulle börja, vi blev nästan lite i chock haha! I stort sätt allt var prutbart, och riktigt billigt! Hittade riktigt många kap som vi är jätteglada över. Det enda vi var oroliga över, var hur vi skulle få i allt det sista i väskan. Vi älskade det köpcentret, så vi gick där i flera timmar och åt även en riktigt god lunch.

Nu ligger vi utslagna och trötta, jag (Martina) har också blivit sjuk, men det går
nog över snart! Vi har ordnat med våra väskor, se om allt fick plats, och det fick vi precis. Men i morgon är det en ny shoppingdag på schemat fast i ett nytt köpcenter så undrar hur detta ska sluta.. Vi får väl sätta oss på väskorna och hoppas på att dom går att stänga hehe!

Vi sitter nu på ett mysigt café och ska ta en fika, vi sitter även och planerar ett roligt inlägg som kommer upp här på bloggen senare. Sen ska vi slänga oss i sängen för filmkväll!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments