Yes, som sagt så tänkte jag börja om med mitt bloggande och har därför skapat en ny blogg bara för mig. Ni hittar mig numera på - www.nouw.com/feliciadaniellaa

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

God fortsättning eller vad säger man? Jag har tänkt väldigt länge på detta och funderar nu på att börja om med bloggandet. Ska verkligen försöka för jag tyckte faktiskt att det var kul! Men jag kan också erkänna att jag har varit väldigt stressad och bloggen var en anledning till varför. Så jag kommer blogga för skoj skull och inte för att jag ska känna mig tvingad till det. Detta ska ju vara min typ dagbok och därför vill jag inte känna mig tvingad till att skriva 3 gånger per dag. Har iallafall suttit med ansiktsmask på i 15 minuter med ett varmt te i handen och samtidigt tittat på teen wolf som blivit en ny favorit serie, och så såklart med lite extra tilltugg! Säger iallafall godnatt här ifrån!

Likes

Comments

Kram, Felicia :*

Likes

Comments

Köpte en beauty blender från real techniques som jag har velat testat såå länge nu! köpte också en lite mörkare blush från NYX som jag tänkte testa använda som en "bronzer" liknande produkt, hoppas på bästa resultat från både produkterna! Köpte både produkterna på Grandparfymeri, beauty blendern kostade 99 kr och blushet kostade 95 kr tror jag?
Kram, Felicia :*

Likes

Comments

Åh vad jag saknar den underbara värmen i kreta! Nedan ser ni några av många underbara bilder från våran resa, ingen av bilderna är heller redigerade så ni ser ju hur fint exempelvis vattnet är!! Åh vill tillbaka!
Kram, Felicia :*
Likes

Comments

Nyttigt snack istället för craving av choklad och annat sött är något jag verkligen försöker ersätta med. En mysig måndag som denna valde jag periska och socker ärtor, sååå gott! Nu Greys Anatomy!
Kram, Felicia :*Likes

Comments

.. Dentasy!! Ååååh så länge som jag har väntat på att få beställa hem detta är too long och i söndags äntligen så beställde jag den och i tisdags så låg det i min brevlåda! Så exalterad på att prova Dentasy tandblekning. Har bara hört bra om dessa produkter och märket så tror resultatet kommer bli super!

Jag beställde deras startkitt där man fick med två skenor och en gél som man ska sätta på övre och nedre tandraden. Det är denna gélen som kommer bleka tänderna och man fick även med en tandblekningspenna som man kan använda när man vill ha vitare tänder i sista minuten!

Jag har även fixat en rabattkod som ger er hela 20% på hela sortimentet! Koden ni använder er av är: martinafelicia20

Ni hittar deras produkter HÄR och priserna är redan hur grymma som helst! Tycker verkligen att ni ska titta in där ifall ni är sugna på att bleka tänderna. Vill ni ha "review" på produkterna när jag testat dom så är det bara att kommentera nedan!

Kram, Felicia :*

Likes

Comments

Efter att ha varit på kreta i 2 veckor och kommer hem där jag bara har internet hemma har lett till att jag har helt glömt av att blogga.. och när jag väl kommit på det så befinner jag mig såklart inte hemma. Så nu skriver jag detta inlägget för att försöka komma tillbaka! Har dels börjat gymnasiet och det känns bra, än så länge. Har inte börjat med lektioner än, bara att lära känna klassen vilket inte är fel det heller!

Har såklart bilder från Kreta och vad jag köpt vilket jag kommer att lägga upp till veckan. Nu --> mys med familjen som serveras med ost och kex :)
Kram, Felicia :*

Likes

Comments