Idag har jag varit på gravsmyckning, både på öland och kläckeberga och norra kyrkogården. På öland så fixade vi lite med graven hos farfar och gjorde den fin. I kläckeberga så pimpade vi och gjorde fin graven hos gammelmormor på pappas sida. Sen var vi på norra kyrkogården och gjorde fint hos mormor jag tyckte det blev väldigt fint. Sist men inte minst så satte vi ett ljus på minnes lunden på norra kyrkogården för min mammas kusin gick gick bort för ett par år sen...

Jag kom hem runt 5 och skulle äta hamburgare och pommes. Jag skulle ta bussen till Mikaela vid 18:10, men bussen tog väldigt lång tid. För det var ett vägarbete där bussen skulle ha kört så den fick köra en annan väg så den gick runt max och körde därefter förbi brandstationen. Busstiden tog 40 min istället för 25 min! Så det var faktiskt riktigt drygt.

Jag och Mikaela skulle fixa oss lite extra fina tack vare det var faktiskt halloween idag. Vi målade oss och sprayade lite färg i håret och fixade till det lite extra. Vi blev faktiskt ganska snygga om jag får säga det själv. Haha, vi gick runt lite i Kalmar så, det var några på ica istan som ville ta kort med oss så vi gick med på det.

I morgon ska jag och mamma till stan och köpa nya vinter skor som jag skrev i förra inlägget. Så det har varit en bra helg faktiskt. Ha det bra// Martin

Likes

Comments

Hej! Mitt namn är martin och jag är en kille på 16år. Jag går första året på Barn och Fritid på Jenny Nyströmsskolan. Jag är faktiskt ganska nöjd med min utbildning till slut. Har varit o säker och hoppat fram och tillbaka innan gymnasiet började. Men tänka på att den linjen är ganska bred så man måste ju inte jobba på t.ex ett dagis om alla tror det. Du kan ex plugga vidare till polis eller något liknande. Jag har startat upp en ny blogg nu igen för jag hade en blogg innan som jag bara la ner. Så jag vill göra ett nytt försök nu igen. Se hur det går, men nu har jag iallafall lite mer att skriva om.


Ha det bra// Martin

Likes

Comments