Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min helg har vart underbar. I fredags så följde jag med Jockes familj till Örebro där vi skulle spendera 2 nätter på en camping. Vi har spelat spel, kollat let's dance, badat och grillat. Jag har verkligen haft det bra.

Men nu är det roliga över och imorgon börjar skolan. Men som tur är så börjar jag veckan med sovmorgon till 12. Skönt!
På torsdag så ska jag spendera första natten på riktigt riktigt länge tillsammans med Josefine. Ska bli så kul!!

Likes

Comments

Idag är det fredag och jag är ledig, det är jag varje fredag framöver. Jocke har åkt till skolan och jag ska strax ner och är lite frukost. Senare idag bär det av till Örebro med han familj!

Likes

Comments

Gick upp kvart i 5 i morse för att äta frukost och fixa mig för att ta bussen vid 6 till skolan. Var tvungen att skriva klart lite i min redovisning som vi hade idag. Det var nämligen mutliga nationella och jag avskyr verkligen att redovisa inför publik men vad hade jag för val liksom. Men nu är det iallafall gjort.

Just nu ligger jag o Jocke i sängen o vilar, imorgon är jag ledig så jag ska hjälpa hans föräldrar med husvagen då vi ska iväg till Örebro över helgen. Kommer bli super kul. Vi ska barda, gå på Mariebergs köpcenter lite osv. Kommer bli topppen!

Likes

Comments

Satt i skolan från 9 till 12:25 då min lektion skulle börja men nej, hade ingen lektion ens. Så där satt jag helt i onödan.. Aja fick lite avsnitt av Ex on the beach kollade iallafall.
Nu står jag på rese och väntar på tåget till Motala där jag ska spendera några nätter👍🏻

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Som de flesta kanske vet så får man red på den preliminära antagningen idag, och gissa? Jo att förhoppningsvis blir det Handel i Motala efter sommarlovet om ingenting ändras! Ska bli så himla kul och jag ser verkligen fram imot det nu.

Dagens outfit består utav en skjorta från Lindex och jeans från Dr.Denim​

Likes

Comments

Direkt efter skolan så stressade jag iväg till gymmet vilket var lite onödigt för fick sitta o vänta på att pappa skulle sluta när jag var klar. Vid ungefär 4 så hämtade han mig i Skänninge så övningskörde jag till Motala och sen hem. Nu har jag duschat och ska väl äta nått snart sen sätta mig vid tvn en stund.

Likes

Comments

Klev upp klockan 08:00, tog en apelsin och sedan gav jag mig ut på en morgonrunda på 3km. Dock var det lite kallt och blåsigt men det funkade.
Eftersom att jag är ledig idag så ska jag försöka plugga lite och kolla på Arne Dahl för jag orkade verkligen inte vara vaken för att se det igår.

Likes

Comments