Header

Nu var det ett tag sedan, hade nästan helt glömt bort bloggen. Tänkte faktiskt att jag skulle ta tag i det och försöka göra det mer seriöst. Som jag nog berättat innan går jag sjuksköterskeprogrammet så är klar med en och en halv termin och GODKÄND i allt! Riktig skön känsla när man känner och vet detta är det jag vill syssla med i framtiden. Sedan har jag tagit i tag med gymmet ännu mer nu, har inte lagt det åt sidan eller så men har lagt ner mer tid på det och har faktiskt börjat springa ute också..

Bild från gymmet idag med sumo marklyft och massa teknik.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu har jag spenderat min helg nere i skåne, nu lär jag inte åka tillbaks på ett bra tag. Blir dyrt att pendla fram och tillbaks hela tiden. Sedan tror jag att det jobbigaste i utbildningen börja snart så det är bara att kämpa på nu, måste hem och plugga på anatomi och fysologi så att jag slipper få panik när den väl kommer, vi har ju enbart 1 månad på oss att klara det Vill kunna slappna av över vinterlovet med arbete, träffa familjen och vännerna.. Sedan brukar jag inte misslyckas så kommer förhoppningsvis inte göra det nu heller.

Hade en trevlig helg men tillbaks till rutinerna och lilla Trollhättan!
Likes

Comments

Skulle använda denna blogg till en studiedagbok, men det gör väl ingenting att lägga till lite annat då med väl. 

Något jag har testat idag är hemmagjord blekning. Var lite skeptisk men det verkar fungera, tar ett tag bara men gör inget. Blir ju inte direkt gult som när man bleker med rediga grejer, heller inte slitet. 

Det jag gjorde var att krossa 4-5 C-vitaminer till mjöl och sedan tog jag 1 msk flytande honung, 3 msk balsam och ungefär 3 msk citron. Sedan blandade jag detta till att det blev till skum aktigt sörja, jummig. Nej men sedan absorbera jag detta i håret. Sedan tog jag plastfolie som jag virrade runt mitt huvud och sedan en mössa över för att hålla värmen uppe.

Väntade i en timme med detta och sen valla så tvätta jag bort det, första gången blev det lite ljusare i form av slingor i håret med lite mörk brunt och andra gången blev det en aning ljusare och ska fortsätta imorgon om jag inte hittar något annat som går mycket snabbare (som ta klorin eller något haha). Nyttig sak att veta i alla fall, fall att man skulle behöva använda det igen. 

kram

Likes

Comments