Endelig ! Jeg elsker hytteturer med mamma og pappa 😊 denne gangen har vi leid hytte på solviken camping ! Er så fint her, koselig og romlige hytter 😊 å takk Gud for at denne hytta har innlagt dusj og do for jeg er ikke så begeistra for felles toalett! Jeg har en dum uvane og det er å alltid pakke altfor mye når jeg skal på tur, å det ble ikke noe bedre etter jeg fikk Sofie for jeg pakker nesten med hele kommoden hennes itilfelle det skulle være noe ! Fylte to store reisevesker + stelleveska 😂 og allikavel må jeg kjøre en rask tur hjem imorra (tar 30min) for å hente noen ting jeg selvfølgelig glemte ! Det slår aldri feil !

  • 44 Lesere

Likes

Comments

Idag våkna Sofie kl 06.00, og hadde da sovet siden 23.30 ca 😍 ho sover som en sten og er aldri våken mer enn en gang om natten !
Vi gikk å la oss litt igjen å sto opp 08.00 siden vi skulle på 6ukers kontroll på helsestasjonen rett oppi gata kl 09.00 !

Var veldig spent på åssen ho hadde utvikla seg siden de var på hjemmebesøk da hun var ca 2uker gammel. Men samtidig var jeg ganske nervøs siden som førstegangsforeldre er man jo redd for å gjøre noe feil! Men vi fikk gode tilbakemeldinger om at Sofie var i kjempe fin form og at vi bare skulle fortsette som vi hadde gjort 😊

Fødsel: 51cm og 3585g
Hjemreise: 3310g
22/6-16: 3790g
21/7-16: 58,6cm og 4890g

♥️

  • 43 Lesere

Likes

Comments

Det er så rart å tenke på ! At for 6 uker siden igår kom min vakreste Sofie Isabell til verden ♥️ syntes virkelig tiden går for fort for jeg syntes det ikke er lenge siden jeg lå på kalnes sykehus å vente i spenning for å se ho!
Men spenning ble det ikke mye av, det var mer en skremmende opplevelse som virkelig satt ett stykke i meg!

Alt begynte mandag 6 juni med at slimproppen gikk på morran! Å jeg var overlykkelig for at ting begynte å skje for jeg var virkelig sliten på slutten. Så jeg og pappa bestemte oss for å gå en lang tur i skogen i håp om at det ville hjelpe det med å komme i gang! Å det gjorde det for allerede kl 22.00 begynte riene å komme! Men takene var ikke så kraftige så jeg tok meg en dusj å gikk å la meg ! Så våknet jeg kl 02.00 ca med at riene var sterkere ! Så jeg ringe fødeavdelingen å fortalte åssen ting lå ann å fikk beskjed om å komme bort for en registrering.

Da fikk jeg beskjed om at det var rier jeg hadde og ikke kynnere, men at jeg kun hadde 1cm åpning. Jordmoren sa at jeg godt kunne være over på sykehuset den natten hvis jeg ville for å føle meg tryggere men siden jeg bor kun 5 minutter unna valgte jeg heller å dra hjem, men at jeg skulle komme ned igjen hvis det ble værre! Den natten var forferdelig! Det føltes ut som jeg lå på nåler for jeg klarte ikke å falle i ordentlig søvn før jeg fikk en ny rie. Sann gikk det hele natten fram til kl ble 11.00 på formiddagen. Da bestemte jeg meg for å stå opp å ta meg en varm dusj for det virket veldig bra på smertene. Mamma sov hos meg og samboeren min den natten for jeg hadde hadde spurt om ho kunne være med på fødselen som en ekstra støttespiller♥️

Når kl begynte å nærme seg 12.30 ville jeg ikke være hjemme mer pga smertene begynte å bli forferdelige. Jeg ankom sykehuset og ble fort undersøkt å fikk beskjed om at jeg hadde sterkere rier og 3cm åpning så fødselen var i gang! For en lettelse🙏🏼 jeg fikk fort utdelt en fødestue og fikk bytte til en sykehusskjorte + et gigantisk bind jeg måtte ha på i tilfelle vannet skulle gå.

Drømmen var å føde i vann men det ga seg fort når smertene ble værre og jeg bestemte meg for å ta epidural når tiden var inne, fram til det fikk jeg lystgass noe som faktisk hjalp litt i førsten. Etter en stund ble jeg undersøkt på nytt å da hadde jeg 4cm åpning å kunne få epidural. Grua meg veldig for jeg hadde hørt så mange historier om hvor forferdelig vondt det var. De satt bedøvelsen i en rie så det skulle overdøve smertene. Det eneste som var vondt med epiduralen var når du trykka inn bedøvelsen.

Timene gikk og vannet hadde enda ikke gått så de bestemte seg for å ta vannet mitt noe som virkelig var en rar følelse. Men jeg fikk ikke nok åpning tross for hvor sterke rier jeg hadde så de ga meg noe intravenøst som skulle stimulere riene til å jobbe mer! Å det funka for jeg gikk fra 5 til 10cm på en time å pressriene kom ganske kjapt. Da fikk jeg beskjed om å prøve å presse, men uansett hvor mye jeg pressa kom ho ikke langt nok ned for ho lå helt feil så. De tilkalte leger for pulsen hennes begynte å bli ujevn så de bestemte seg for akutt keisersnitt.

Jeg ble bært over på en annen seng så løp de ned til operasjonssalen med meg mens Victor løp etter. Han ble bedt om å vente utenfor rommet siden han skulle få noen andre klær. Jeg ble bært over til operasjonsengen å ble bedt om å sitte i fosterstilling for de måtte sette en ny nål i ryggen på meg så de fikk gitt meg spinalbedøvelse så fort som mulig. Når jeg ble lagt ned å fikk forkle foran så jeg ikke skulle se noe skjønte jeg hvor akutt det var for de stressa skikkelig for å få satt en ny veneflon på meg så de stakk vel nesten over hele meg før de fikk det til, rett etter det begynte de å skjære!

Victor satt ved siden av meg å strøk meg på skinnet å fortalte hvor flink jeg var! Brått så hørte vi ett lite skrik, så sa jordmoren at hun endelig var kommet ♥️
8 juni ( akkurat på termindatoen ) kl 05.14 kom prinsessa våres til verden 💎 3585 g og 51 lang! Rett og slett perfekt ♥️

Mens jeg ble sydd igjen å kjørt opp på intensiven fikk Victor med seg Sofie tilbake på rommet for å ha henne på brystet fram til de kunne komme opp til meg ♥️ har aldri vært så lykkelig som den dagen jeg endelig fikk min datter ! Og både mamma og Victor var til stor hjelp under fødselen ♥️

Tross smertene var det absolutt verdt det og jeg hadde gjort det 100 ganger til for å få jenta mi ♥️

  • 50 Lesere

Likes

Comments