Hva vet du om de valgene jeg tar?

I løpet av livet har jeg måtte ta flere valg og når det kommer til det stykke der jeg må velge det som er best for meg selv er det et valg jeg har null problemer med å ta. Gjerne lag dine egne meninger om hvorfor jeg velger å slutte å følge personer enten på facebook eller på andre sosiale medier, men jeg har alltids en grunn for disse valgene. Jeg trenger heller ingen grunn til å forsvare meg og har heller ikke noen grunn til å søke etter din oppmerksomhet, det er noe jeg velger å styre unna. Gjerne men at jeg er koronapoliti fordi jeg har en annen mening enn deg og jeg er en av de få menneskene i dette landet her som faktisk tar hensyn til korona og de tiltakene som er satt. Jeg har på lik linje som deg lov til å ha mine meninger om ting uten å bli hengt ut på en annen sin blogg eller bli møtt med dette hatet. Gjerne kom med hate, men hate er noe jeg ikke tar til meg og er noe jeg kommer til å bruke til egen fordel både her på bloggen og på privaten. Tross av at jeg velger å ta å bruke dette til egen fordel er det ikke noe jeg kommer til å la gå utover andre medmennesker. Jeg er vant til at mennesker danner sine egne meninger om de valgene jeg tar, beskylder meg for ditten og datten, vet du hva jeg lar meg ikke knekke. Disse menneskene kan si hva de vill om meg, men de gjør meg bare sterkere og gjør meg til den personen jeg er hver eneste dag. Hva vet andre om valgene et annet mennesker velger å ta?

Denne personen har gjentatte ganger opprettet nye blogger på flere plattformer og gjemt seg bak sin egen blogg for å ikke bli funnet av de menneskene denne personen prøver å unngå. Jeg har aldri likt denne bloggeren og jeg vet også at jeg ikke er alene om det. Du påstår at du har satt meg på plass, du kjenner meg ikke og du vet heller ikke at jeg er en person man ikke kan sett på plass og at uansett hvor mye negativt du eller noen andre har å komme med så kommer jeg til å stå for både valg jeg velger å ta og stå for de meningene jeg har.

Du kaller flere av oss norske bloggere for falske, ta deg en titt i speilet så ser du virkelig hvem den falske bloggeren er. Du prøver kanskje å oppnå noe og søke etter oppmerksomhet, men tro meg dette er det eneste innlegget du vill få fra meg. Mennesker som deg er ikke verdt min tid eller energi.

Liker

Kommentarer

Glafo,

Så enig med deg. Når folk ikke klarer å følge lover, regler og anbefalinger får de tåle å bli tilsnakket. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har måttet be de som står tett innpå meg i en kø om å trekke litt unna. De fleste gjør det, men så har du de som blir sure og kjefter.

Siden jeg tilhører risikogruppen, har jeg alltid på meg munnbind når jeg er på butikken/i byen. Det sies at munnbindet ikke verner mot smitte fra andre, men jeg har den overbevisningen at litt er bedre enn ingenting.

www.glafo.blogspot.com
Marthegulsvik
Marthegulsvik,
Veldig leit å høre at du er i risikogruppen 😟 ja er så enig man må nesten regne med å bli tilsnakket når man ikke viser respekt eller tar hensyn til andre medmennesker oppi alt dette her. Leit å høre om det du opplever i butikken og hvordan folk behandler deg og andre kunder når de er innom for å handle.
nouw.com/marthegulsvik
vibeke
vibeke,

Amen!! 🤗👏🏻👏🏻 Nok et godt innlegg. Tror de fleste har gjennomskuet denne bloggeren. Som jeg har sagt før; jeg synes egentlig synd i slike mennesker. De kan umulig ha det godt med seg selv selv om de gjør alt for å bevise det motsatte. For det er jo alle andre det er noe i veien med, ikke sant? Merkelig det der...

nouw.com/vibeke
Marthegulsvik
Marthegulsvik,
Tusen takk for støtten 😊 ja det er nok mange som har gjennomskuet henne og på lik linje som deg syntes jeg synd på mennesker som ikke har det bra med seg selv, men nå følte jeg for at hun trenger å bli satt litt på plass. Når man har drevet med blogging i 15 som hun påstår er det på tide å innse hvordan hun fremstår og hva hun kunne gjort bedre. Hun har provosert meg i flere år og nå fikk jeg nok.
nouw.com/marthegulsvik
Nadixie
Nadixie,

Amen!!!! Dette innlegget støtter jeg 100%, og jeg så det blogginnlegget hun hadde skrevet på bloggen sin! Du har helt rett i alt du skriver.


Ja, hun kaller flere av oss for falske bloggere, og hun setter ut konspirasjonsteorier at vi som kommenterer på hverandres blogger er en og samme person. Det henger ikke på greip, og hun lever i sin egen fantasiverden. Hun går ikke av veien for å sette en psykisk diagnose på folk hun ikke kjenner, men stakkars den som gjør det mot henne. Da er det skjermbilde og publisering av skjermbildet på et blogginnlegg.

I flere dager har hun hengt ut meg på sin blogg, men nå så jeg hun gikk løs på deg! Hvordan våger hun!!!! Jeg blir rasende sint på det mennesket der.

Vi som prøver å ha en koselig tone med hverandre ryggsleiker hverandre. Da forstår man at hun ikke ønsker å en hyggelig tone med andre bloggere på denne bloggportalen.

Slik har hun holdt på mange år. Mitt første møte med denne bloggeren var i 2008, og jeg reagerte på det hun skrev og gjorde. Ikke minst at hun var så hatsk og sint i sine innlegg.

Hun kommer aldri til å forandre seg, for hun har alltid vært slik.

Ønsker deg en kjempefin mandagskveld, og ei kjempefin og god uke <3 😊

Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene


nouw.com/nadixie
Marthegulsvik
Marthegulsvik,
Tusen takk for all støtten og veldig leit å høre at du er blant de bloggerne hun har valgt å henge ut i flere år. Jeg har aldri vært redd for å si mine ærlige meninger om folk og hvordan de velger å oppføre seg. Viktig at man står i mot dette hatet og bruker det til noe positivt for våres egen del og ikke lar oss knekke av negative kommentarer og hat uansett hvor ubehagelig det kan føles. Ja har selv lagt merke til det i flere år at hun er virker ganske sint i innleggene sine og for frem ting på den gale måten. Greit å kunne være direkte, men er også en grense for hvordan man burde skrive og hvordan man skal fremstå. Netthat er aldri greit og noe jeg aldri kommer til å forsvare.
nouw.com/marthegulsvik
theresebraathen
theresebraathen,

Amen! Bra skrevet. Synd noen henger deg ut på den måten, det er så uvoksent at det er ikke greit en gang. Veldig viktig at du ikke lar deg knekke på noen som helst slags måte. Å som du sier, dette kan du bruke til egen vinning, å det er bra. Er hun som henger ut folk som taper på dette, å ikke dere som blir hengt ut! 😊

nouw.com/theresebraathen
Marthegulsvik
Marthegulsvik,
Tusen takk snupp 😊 er så enig i det du skriver her, hun viser ganske tydelig hvor lite voksent det går ann å være tross av at hun er godt voksen i alderen sin. Lar ikke dette ta knekken på meg og som du sier er hun som taper på dette
nouw.com/marthegulsvik
Glafo,

NaDixie: Holder hun virkelig på enda??? Trodde hun hadde droppet blogging.

www.glafo.blogspot.com
Marthegulsvik
Marthegulsvik,
Ja hun blogger 😃
nouw.com/marthegulsvik
Glafo,

Det er best å bare overse henne. Hun forsøkte seg med en kverulerende kommentar på en av mine blogger, men jeg slettet kommentaren hennes og svarte heller ikke på den.

Det er det eneste som funker.

www.glafo.blogspot.com