Enkel og god havregrøt med appelsin, kanel og rosiner

Havregrøt er noe jeg spiste mye av som liten og er noe jeg har begynt å spise mere av dette året her. Selv om jeg er vant til å spise havregrøt med blåbær finnes det så mye annet man kan tilsette havregrøten for å gi det et lite ekstra preg og smaker. Tidligere i kveld fikk jeg plutselig lyst på havregrøt og prøvde meg frem med noen nye smaker som jeg ikke hadde prøvd tidligere. Havregrøt med kanel og banan er noe som virkelig har falt i smak dette året her, men nå som det nærmer seg jul tenkte jeg det hadde vært gøy å teste ut hvordan havregrøten smaker sammen med appelsin, kanel, akasiehonning og rosiner. Disse smakene passet utrolig godt sammen og jeg bare måtte bare dele den med dere.


Til denne havregrøten brukte jeg

4 ss lettkokte havregryn

2 dl vann

1 ts kanel til å ha oppi grøten og ønsket mengde kanel til topping

I havregrøten og som topping brukte jeg ønsket mengde med akasiehonning

1 neve roser til topping

Kuttet opp appelsinen i 4 båter som jeg delte i små firkanter som jeg brukte til topping

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,

Havregrøt er noe jeg lager meg ganske ofte, men jeg foretrekker bare litt sukker på toppen 😊

nouw.com/veralynn
Marthegulsvik
Marthegulsvik,
Havregrøt kan være veldig godt med sukker på toppen 😃
nouw.com/marthegulsvik
theresebraathen
theresebraathen,

Så kjempe godt ut! 😊 Havregrøt er noe jeg ikke kan spise da jeg eser ut som en stor ballong etterpå og får veldig vondt 😊 Veldig kjedelig da jeg syns det er veldig godt! 😊

nouw.com/theresebraathen
Marthegulsvik
Marthegulsvik,
Tusen takk 😊 så kjedelig at du reagerer på den måten 😟
nouw.com/marthegulsvik