25-70% Salg hos Ideal of sweden + rabattkode

Når man er ute på en lang gåtur kan det være greit å ta med seg en flaske med vann som man kan få i seg i løpet av turen. Kroppen har et behov for å få i seg nok væske i løpet av dagen og i løpet av dagen er det anbefalt å få i seg 3 dl vann. Personlig syntes jeg det kan være koseligere å ordne i stand en flaske med vann om man går for en flaske som har et bra design samtidig som den skal være av god kvalitet. Når man skal ut på en tur eller en utflukt kan det være viktig å få med seg de riktige og viktige utstyret for å komme seg igjennom gåturen eller utflukten man har bestemt seg for. I flere år leitet jeg etter den perfekte flasken som både har et unikt design, består av kvalitet og kom til å bli min favoritt å ta med på gåturer og utflukter. Nå som det er kaldere ute kan det være godt å ta med seg noe varmt å drikke i sekken man tar med seg når man skal ut på lengre turer. Flaskene hos Ideal of sweden har lenge vært en favoritt og er helt klart noe jeg ønsker å anbefale for deg/dere som trenger eller ønsker seg en drikkeflakse å ta med seg på tur og utflukt. Disse flaskene består av knall fint design, god kvalitet og funker like bra til holde vannet kaldt som det holder vannet varmt om vinteren.

Leiter du etter den perfekte flasken til å ta med på tur eller er på leit etter noe fint tilbehør til vesken din for å gi den den ekstra boosten og ekstra looken, noe å oppbevare pcn din i eller for å gi mobilen din en ny look vill jeg anbefale deg å ta turen innom nettsiden til Ideal of sweden. Hos Ideal of sweden har de et feriesalg og på hele nettbutikken deres og nå kan du få kjøpt produkter som har blitt satt ned til 25-70%. Jeg har vært så heldig å kunne gi dere en rabattkode til dette feriesalget. Ved å bruke min rabattkode HOLIDAY10 gir jeg deg muligheten til å få 10% ekstra rabatt oppå de allerede 25-70% som er nedsatt.

Kunne dette vært noe for deg anbefaler jeg deg å ta turen innom Ideal of sweden og ved bruk av rabattkoden min HOLIDAY10 får du 10% ekstra rabatt på hele nettbutikken. Feriesalget og rabattkoden gjelder til og med 17 Januar.

Liker

Kommentarer