Blogmas 4 Desember - Mine tradisjoner i julen

Julefilm hver kveld - Å se julefilm hver eneste kveld frem mot jul er noe vi har gjort til å være en fast ting vi gjør hver kveld frem til jul. Det finnes så mange finejulefilmer og hvert år er det allltids noe nytt å se.

Juleaktiviteter - Førjulstiden er en tid der man virkelig skal kose seg og beste måten jeg personlig syntes det er best å gjøre det på er alle disse korselige juleaktivitetene man kan gjøre sammen med noen enten om det er snakk om å bake pepperkaker eller for eksepel lage julepynt.

Gi til de som trenger det - Noe jeg også gjør hvert eneste år er å se igjennom hva jeg ikke trenger av klær og gir det bort til de fattige. Jeg pakker ned det jeg ikke skal ha, legger det i en søppelsekk og kaster det oppi en av de konteinerne der klærne går til de landene som har behov for klær og den type ting. Dette er noe som gjør både dem og meg selv noe godt.

Tre nøtter til askepott & reisen til julestjernen - Hver julaften er jeg bare nødt til å se på reisen julestjernen og tre nøtter til askepott. Dette er noen av de filmene jeg syntes er finest å se på i julen og er også noe av de få tingene som er igjen fra barndommen (da det lages mye nytt og enkelte av de jeg ser på som barndomsminner er fjernet fra tv i julen.)

Dra på julemarked - Julemarked er noe jeg syntes er utrolig koselig og en veldig fin måte å komme seg ut på i førjulstiden. Hvor koselig er det ikke å kunne sette seg ned foran et bål, kose seg med gløgg og se på de fine tingene i de forskjellige bodene. Ikke minst gir det deg sjansen til å gjøre noe koselig før julen, men også for å møte andre mennesker.

Pynte tidlig til jul - Hvert år starter jeg å pynte til jul ganske tidlig nettopp fordi julen går så fort og jeg syntes det er koselig å kunne kjenne på den gode julefølelsen i hele Desember.

Martheguls

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
IselinMarlen
IselinMarlen,
For noen fine tradisjoner du har 😊 Ønsker deg en fin kveldnouw.com/iselinmarlen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229