8 Tegn på at man er avhengig av sosiale medier

Tar deg aldri fri - Man tar seg aldri fri og legger mye energi på hva man ønsker å legge ut og hvor mye tid man ønsker å bruke på sine sosiale medier.

Sjekker kommentarer - Hver dag tar man en titt innom for å sjekke hvilken kommentarer man får og leser igjerne igjennom dem flere ganger.

Nøye på likes - Hvem liker ikke å få likes på de tingene man velger å legge ut? Å få likes får en til å føle at noen liker det du holder på med og det du legger ut.

Sjekker absulutt alt - Hver morgen, ettermiddag og kveld sjekker man absulutt alt av sine sosiale medier og går igjennom hvor mange likes man har fått og kommentarene man har fått.

Klarer ikke flere timer uten - Hver dag klarer man seg ikke flere timer uten å gå innom sosiale medier. Man ønsker rett og slett å ta en titt innom for å holde seg oppdatert på alt.

Retter på skrivefeil - Hver gang man ønsker å skrive noe ser man igjennom det man har skrevet og retter på de skrivefeilene man finner. Av og til leser man også igjennom alt man har skrevet flere ganger for å være sikker på at det blir som du ønsker.

Alt du legger ut må være bra nok - For hver gang man ønsker å legge ut noe må absulutt alt være godt nok for at du skal ønske å legge det ut. Er det ikke bra nok begynner man på nytt og fortsetter helt til du føler at det er bra nok.

Oppdatert på de nyeste og populære sosiale mediene - Apper er noe som de fleste av oss bruker og som vi holder oss oppdatert på. Man ønsker rett og slett å bruke de appene som er mest populær og man veit at man kan nå ut til folk.

#nouw #blog #nouwblogger #fotografi #blomster #foto #sosialemedier #blogger #fotoblogger

Martheguls

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229