16 Juledilemmaer

Dette innlegget er inspirert av et innlegg jeg leste på bloggen til IselinMarlen og som du forresten kan lese her. Jeg elsker julen og hvordan den er for meg hvert eneste år, men hvordan hadde den blitt om ting var annerledes? Selv om ting kanskje hadde vært annerledes ville jeg nok hatt en koselig jul, selv om enkelte ting kanskje hadde vært et savn.

Gløgg eller julebrus? Her hadde jeg nok valgt gløgg fram for brusen, da brus er noe man kan få tak i når som helst på året og gløgg er noe som kommer til jul hvert eneste år.

Julebakst eller julemat? Julemat helt klart, det finnes så mye annet godt av kaker og ligende man kunne ha kost seg med i julen. Ingen jul uten god julemat.

Gi eller få gaver? Helt klart det å gi gaver til noen av sine nærmeste. Å gi en ekstra oppmerksomhet til noen man er veldig glad i er noe en hver person i livet ditt fortjener.

Adventkalender på tv eller gavekalender? Gavekalender helt klart, det er faktisk en god stund siden jeg har satt meg ned og bare ventet på at en adventskalender skal starte på tv.

Handle julegaver eller dra på julemarked? Her ville jeg nok gått for å handle julegaver selv om det å ikke få dratt på julemarked hadde vært utrolig trist. Jeg er såpass glad i å handle julegaver og gi en liten ekstra oppmerksomhet at det å kutte ut det hadde vært vanskelig.

Bakt eller pyntet pepperkaker? Pyntingen er jo halve morroa med det å drive med pepperkaker før jul så her ville jeg helt klart kjøpt pepperkaker på butikken og pyntet dem hjemme.

Reisen til julestjernen eller tre nøtter til askepott - Da hadde jeg nok valgt reisen til julestjernen selv og tre nøtter til aksepott også er en stor favoritt. Syntes også den nye hd versjonen har ødelagt litt av den følelsen jeg kjente på tidligere da jeg så filmen. Selv om det er samme film syntes jeg de ødelegger akkurat den delen av noe som har vært en del av meg siden barndommen.

Julemusikk eller julefilmer? Det er ingen jul uten julemusikk, men det er heller ingen jul uten julemusikk. Om jeg måtte ha valgt ville jeg nok ha godt for julefilmer. Det finnes en del fine sanger man kan høre på i julen selv om det ikke er julesanger.

Juletre eller julepynt? Selv om et juletre hadde gitt det lille ekstra i et hjem hadde jeg heller gått for julepynten, da hadde jeg hatt murligheten til å pynte opp hvert eneste rom til jul.

Julekort eller ta bilder fra julen? Helt klart ta bilder fra julen man feirer sammen med sine nærmeste. Selv om jeg syntes det å sende julekort er mye koseligere enn en hilsen på facebook måtte jeg har gått for bildene, da ha har jeg noe jeg kunne sett tilbake til om noen år.

Hvere alene i julen eller feire julen med en du er uvenn med? Her kommer jeg nok til å overraske noen, men jeg ville faktisk heller ha feiret julen alene enn å dele den sammen med noen jeg ikke hatt en god tone med. Hvor hyggelig hadde det egentlig vært å bruke tid på noen som du innerst inne ikke vill ha noe kontakt med? Om det hadde vært ønskelig å ordne opp og jeg hadde hatt sjansen til det hadde jeg nok valgt helt annerledes.

Ingen jul eller ingen nyttårsaften? De siste 2 årene har jeg ikke gjort så mye på nyttårsaften og for meg har det hvert som en normal hverdag så her hadde valget falt lett på ingen nyttårsaften.

Ribbe eller juleøl? Helt klart ribbe, da ribbe er noe jeg syntes er godt og er oppvokst med i julen. Å klare seg uten juleøl hadde ikke vært et problem, det finnes jo andre type drinker man kan kose seg i julen.

Feire jul i varmere strøk eller ikke feire jul i det hele tatt? Jeg har aldri feiret jul i varmere strøk. Jeg har egentlig aldri forestilt meg eller kunne tenkt meg å feire jul i varmere strøk. Siden jeg er såpass glad i julen hadde jeg likevel valgt å feire jul i varmere strøk selv om jeg heller foretrekker hvit jul.

Ingen førjulstid eller ingen juleaften? Tross av at jeg er veldig glad i julen hadde jeg heller valgt ingen juleaften fremfor førjulstiden. Førjulstiden er en tid jeg liker veldig godt og som gir deg murligheten til å gjøre så mange koselige ting før jul.

Risgrøt eller riskrem? Helt klart riskrem, risgrøt er noe du har murlighet til hver dag ellers i året. Riskrem er også en av mine favoritt desserter i julen.

Martheguls

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
Kult innlegg 😊nouw.com/livetmitt93
IselinMarlen
IselinMarlen,
Mange spennende dilemmaer her 😊 nouw.com/iselinmarlen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229