HVERDAG

Hei! Velkommen igjen.


Denne ferien har virkelig gått alt for fort, i morgen er det allerede tilbake på jobb og hverdagen begynner for fullt.

Jeg har hatt deilige (late) dager på hytta og ikke gjort annet enn å spise og sove lenge om morgningen. Akkurat sånn en ferie skal være!

Nyttårsfeiringen var skikkelig vellykket, danset meg inn i 2017 med gode venner og kjæreste. Gleder meg til å finne ut av hva året bringer!

Ønsker deg et supert 2017!

Xx

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hvor gøy? Tidligere på dagen i dag fikk jeg dette bilde tilsendt fra kusinen min. Syntes det er utrolig gøy å se et bilde jeg har tatt bli publisert på MinMote.no! Gå inn å les hele saken om en av høstens hotteste trender.

Endelig fredag og kvelden skal nytes!

Håper dere får en super kveld og helg.


xx

  • 67 Lesere

Likes

Comments

I slutten av August ble jeg med Darja til Sandvika storsenter for å ta bilder av henne til blogstyle. Jeg ble virkelig stolt når jeg så mine bilder på hjemme siden til Sandvika storsenter.

Noen av de har dere kanskje allerede sett på bloggen til Darja eller på nettsiden til Sandvika storsenter, men har ettersom vi tok mange har jeg prøvd å velge ut noen andre enn de som allerede er vist.

  • 75 Lesere

Likes

Comments

HVERDAG

Hei! Nå er det vel i underkant av ett år siden jeg skrev mitt siste blogginnlegg. Saken er det at jeg glemmer det, syntes det er litt små flaut og har følt at det jeg gjør er veldig lite spennende. Nå vil jeg prøve igjen. Det blir nok ikke hver dag, tre ganger om dage. Jeg får bare ta det litt som det kommer. Selv elsker jeg å lese blogger, så hvorfor kan ikke jeg også?

Foto: Marthe Amundsen

På dette året har det skjedd utrolig mye spennende og jeg gleder meg til å se hvor denne reisen fører. I juni leste jeg på bloggen til Darja Barannik at hun søke en assistent. Hun søkte en som var genuint interessert i mote og estetikk, en som kunne ta bilder. Dette var jo meg, denne sjansen kunne jeg ikke la gå fra meg. og her sitter jeg, jeg er Darja sin assistent og jeg kunne ikke vært mer stolt.
Gleder meg til å dele masse bilder og haug av inspirasjon.


Likes

Comments

Alltid morsomt å lete tilbake i arkivene, trengte ikke å lete lenge før jeg fant noe jeg ville vise dere. Jeg og min kjære venninne Marie var flinke på å ta antrekksbilder for henne en periode, som dessverre har dabbet av nå i sommer hvor vi begge har hatt masse å gjøre. Regner med at det ikke er sånn alt for lenge til det blir noe igjen! M

  • 521 Lesere

Likes

Comments