I dag tenkte jeg å dele noen av mine favoritt instagrammere. Jeg følger 180 brukere på instagram og er veldig opptatt av at de jeg følger skal gi meg verdi. Brukerne jeg følger er inspirerende og motiverende, så jeg ville absolutt sjekket de ut om jeg var dere!

@siljepauline - Denne jenta er virkelig ikke redd for å uttrykke hvem hun er. Hun studerer i New York og det er så kult å se at hun følger drømmene sine!

@thegoodquote - Jeg elsker denne brukeren! Så masse fine quotes som man kan kjenne seg igjen i.

@grimcorn - Denne norske youtuberen burde alle følge. Cornelia er sykt "woke" og jeg er så enig i alt hun står for. Det er så fint når influencere faktisk snakker om viktige ting og ikke bare er overfladiske.

@jayalvarrez - Jay bor på Hawaii og er et glimrendeeksempel på noen som tør å ikke leve som normalen. Han tar oss med på masse reiser og viser at man ikke trenger en 9-5 jobb for å tjene penger.

@6amsuccess - Motiverende quotes som får deg til å ville våkne tidlig og get shit done.

@privattreningsglede - Bestevenninnen min sin sunne kostholdsbruker. Hun poster masse fresh mat og inspirerer andre til å få en sunn livsstil. Jeg får lyst til å prøve mange av oppskriftene!

@garyvee - Favoritten min i hele verden! Gary Vaynerchuck er et eksempel på at om du jobber hardt, så kan du oppnå hva enn du vil. Han legger ut veldig motiverende og lærerike youtube videoer som jeg anbefaler å sjekke ut.

@manifestnow - Denne brukeren får meg til å visualisere alt jeg vil ha. Masse bilder man kan drømme seg bort i.

@inner.bliss - En blanding av masse fine bilder og spirituelle quotes.

@tammyhembrow - De som kjenner meg vet at jeg elsker Tammy. Jeg blir sykt inspirert av hvordan hun har klart å komme seg dit hun er i dag. Hun har også verdens søteste familie og viser at man faktisk kan "have it all" ved å jobbe hardt.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hallo, hvor fine er ikke disse antrekkene?! Jeg får så lyst til å friske opp garderoben for sommeren, men da må jeg selge unna litt klær. Fun fact: så og si alle klærne jeg bruker er kjøpt brukt. Det er så mye billigere og bedre for planeten. Anbefaler alle å bruke appen "tise", det selges masse fine klær der.

XO

Likes

Comments

Den siste tiden har jeg blitt veldig bevisst på hvordan mennesker kontrollerer sitt eget liv. Problemet er at de fleste kun eksisterer og lever et liv utifra hva som er forventet av en. Desto eldre man bli, desto mer slutter man å tro på drømmene sine. Livet er sykt kort og du må ikke glemme at du skal dø snart. Derfor vil jeg hjelpe andre med å innse at man faktisk kan oppnå akkurat det man vil.

Mange er kanskje skeptiske til denne tankegangen. Mest sannsynlig fordi de selv føler seg fanget i sin egen virkelighet. De tenker at de har dårlig råd, er overvektige, uheldige, ulykkelige osv. Tenk over det; folk med slike tanker tiltrekker seg mer av det. Om du tenker at du er suksessfull og rik, vil du til slutt tro på det. Deretter vil du starte å ta mer grep på livet ditt, du vil sette høyere mål og kanskje investere mer penger. Dette er et eksempel på the law of attraction som handler om at man tiltrekker seg det man fokuserer på. Om du jobber hardt for noe du er besatt av å oppnå, er det derfor svært høy sannsynlighet at du vil klare det.

Eksempler fra mitt eget liv på dette er at jeg har manifestert en jobb som jeg elsker, god økonomi, fått artikler på trykk, vært på photo shoots, fått meg fantastiske venner, gode karakterer osv. Dette er ting jeg har jobbet hardt for, men som jeg var helt sikker på at jeg skulle klare eller få.

Du kan få til ALT du legger energien din inn i. Du har 100% kontroll over livet ditt. Selv om du ikke kan kontrollere alt som skjer rundt deg, har du full kontroll over tankene dine og arbeidsmoralen din. Visualiser(se foran deg) alt du vil ha i livet. Alle de tingene jeg har jobbet hardt for og visst at skulle skje, har skjedd.

Jeg mener at vi mennesker er altfor opptatt av andre menneskers meninger. Hva andre mener og sier om oss påvirker hva vi tør å gjøre utav livene våre. Dette fører naturligvis til at færre og færre følger drømmene sine. Vi har blitt så glade i komfortsonen vår, at vi glemmer å leve livet slik vi egentlig vil. Dette er trist, fordi så mange lever et liv de hater. De gruer seg til å gå på jobb og lever for helgene, den tiden hvor de endelig kan gjøre det de vil. Jeg mener at hver dag bør være en dag man gleder seg til.

Du kan flytte hvor du vil. Du kan ta en ny utdanning, selv om du er 50 år. Du kan starte din egen bedrift. Du kan jobbe som det du vil, du MÅ ikke bli noe "trygt" som lærer om du ikke har lyst. Utnytt at vi lever i 2018. Vi må ikke jobbe på familiens gård resten av livet, du kan flytte hvor du vil i verden. Det er ingenting som stopper deg - bortsett fra deg selv.

Likes

Comments

No matter if you're an influencer with thousands of followers or just using Instagram to post pictures for your friends and family to see; the new algorithm will affect you! I've gathered a lot of information and I'll share the most important things to keep in mind in 2018.

1. Be engaged! Instagram wants real conversations, so comment and like other people’s posts.

2. If someone comments on your photo, reply within an hour! This shows that you're an active user and counts as engagement.

3. Comment-pods (a bunch of micro-influencers that comment the crap out of each others posts.) is not the way to go anymore. Instagram has gotten better at filtering out spam. Organic and relevant comments are the key to success.

4. When you post a photo it's only shown to 10%(!!!!!) of your followers. This means that 90% isn't seeing your post. If your photo performs well for the first 10% it will be shown to the rest 90%.

5. My point from above is -> this means that your content needs to be super engaging. Rather post a few, engaging photos a week than frequent average pictures.

6. S-t-o-r-i-e-s! Posting a lot of stories and using hashtags and locations in them is very important. This shows Instagram that you're an active and engaged user.

7. No more selfies with an emoji-caption!! I'm so guilty of this myself. No one really cares about seeing your face; you need to add VALUE into people's lives. Share advice and information that you can later cash in on through e-books and online courses.

8. Micro-blogging. An example of this is the Norwegian instagrammer "snillegucci". She had a blog, but felt that it would be easier to write everything on one platform. She started to write longer captions and "blogging" on Instagram. People loved it and she gained a ton of followers.

9. Videos! Instagram favors videos over photos. If you go to the explore page you see that a video gets 4 times as big space on your screen than photos. If you haven't started making videos yet you're way behind!

10. Collabs are more important now than ever. Think about it - the only pictures you see are the ones in your feed from people you follow. Therefore being exposed to someone else’s followers is a good opportunity to get you out there.

​Disclaimer: This info is a summary of what multiple websites and influencers has written about this. I can't guarantee that everything is correct, but I do believe this can help grow your brand. XO

Likes

Comments

Tenkte å dele med dere mine topp 5 reisedestinasjoner. Dette er plasser jeg har som mål å reise til innen 5 år.

1. Melbourne, Australia. Kulturhovedstaten i Australia. En veldig kreativ by som passer perfekt for meg i et kreativt yrke, haha.

2. Brisbane, Australia. Dette er en by jeg ser for meg å bo i. Den har alt fra strand, masse vegansk mat og varmt klima!

3. Berlin, Tyskland. Jeg har hatt lyst til å besøke Berlin lenge, spesielt pga. Berlinmuren. Føler det er et land med så mye historie. Pluss at den er kåret som verdens beste by å være veganer i!

4. Rishikesh, India. Jeg har hatt lyst til å besøke India i noen år nå, spesielt byen Rishikesh. Hinduisme er så fascinerende og jeg vil lære mer om kulturen deres.

5. Milano, Italia. Tenk å kunne smake ordentlig italiensk pasta og besøke motehovedstaten i Italia!

Hvor vil du reise?

Likes

Comments

Hver gang jeg er i Spania blomstrer kreativiteten min. Jeg får lyst til å skrive, ta bilder, male og filme videoer. Jeg vet ikke om det er fordi det var det ungdomstiden min var så preget av, eller fordi sjelen min har det godt der. En ting vet jeg hvert fall: sjelen min blomstrer ikke i Norge på vinteren. Tenkte å vise noen av favorittbildene jeg tok i Spania i julen. Enjoy!

Jeg badet en del i Spania, selv om det var 10 grader i vannet. Sykt god mental trening å tvinge seg selv til å hoppe uti, haha. Fikk også møtt hunden min Figo, som jeg hadde savnet så mye <3

Jeg traff verdens beste Vibeke. Vi ble veldig gode venner siste året mitt i Spania og har vokst så mye sammen. Miss you!

Her lærte jeg meg en ny bildeteknikk og skulle skrive 2018. Klarte det nesten. Fikk også vært sammen med søsteren min Olivia. Vi feiret bursdagen hennes og spiste masse digg vegansk mat. Blant annet kaken på bildet!

Fineste solnedgangen.

Likes

Comments

I dag tenkte jeg å dele en kollasj av favorittstilen min. Nemlig en miks av edgy og girly. Jeg har i flere år prøvd å bli kvitt mitt elsk til svarte klær, fordi det er "deprimerende", men jeg har innsett at enkelte ting ikke kan forandres. Black clothes forever ♡

Likes

Comments

Hei!

I dag starter 22-dagers challengen og jeg håper virkelig at jeg klarer å produsere innhold 22 dager i strekk. Føler tiden går ekstremt fort egentlig, fordi det hele tiden er nye ting som skjer. På lørdag traff jeg Aisha og vi tok litt bilder og drakk kaffe. Er så takknemlig for at jeg har venner som har høye mål som meg, og som er så støttende! Viktig å omgjenge seg med folk som er likesinnede.

Jakke ∼ Zara ⎢Genser ∼ Bik Bok

My girl <3

Likes

Comments

Hei!

Det er på overtid at jeg er tilbake å blogger. Jeg ble utfordret av Nouw til å bli med på deres #nouw30daychallenge som går ut på å blogge 30 dager i strekk. Dette selvfølgelig for å bli flinkere til å både skrivet og ta bilder. Derfor sier det seg selv at jeg må bli med, fordi jeg jobber tross alt med dette ved siden av studiene mine.


Noen bilder fra siste tiden. Jeg fikk blant annet oppleve snø igjen, noe jeg har savnet. Nå er jeg derimot over det og vil gjerne bo i et varmere klima igjen, haha.

Jeg var i Spania i tre uker i desember. Gjett om det var digg! Der fant jeg også ut at det er tusen ganger gøyere å ta bilder av palmer enn en hvit skog...

Jeg har mange spennende prosjekter og ting som skjer fremover, og elsker studiet mitt. Tenker å fortelle mer om livet som student senere. Håper du vil følge med videre i min #nouw30daychallenge

Likes

Comments