I samarbeid med MyMuse

Åh, er ikke my muse sine undertøy de fineste?? Jeg vet ikke hvor lenge jeg har lett etter undertøy som både er fint OG behagelig, men heldigvis fant jeg dette. Med koden "martesv20" kan du få 20% avslag på et valgfritt kjøp hos my muse- trykk her for å komme til shopen! Happy shopping girls ❤

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

WEARING: Military jacket_missguided Skirt_zara Shoes_superga

Likes

Comments

Keen på gode drinker og fantastisk mat? Dra på Südøst på Grünerløkka- helt fantastisk! Det finnes jo ikke noe bedre enn lørdag, jentene, drinker og GOD mat- dét over å dra ut på byen anytime. Og hvor fort går helgene egentlig? Ny uke allerede, og det eneste jeg vil gjøre i denne kulden er å sitte inne å se på Grey's. Heldigvis reiser jeg til Bali om en måned- YEY ☀

Håper dere får en fin uke! Xx

Likes

Comments

Coat_ Nelly.com

Likes

Comments

Jeg får veldig ofte de samme spørsmålene om leiligheten, så jeg tenkte å svare på noen av de. Det har blitt gjort før, for en stund siden men det er åpenbart flere som ikke har fått det med seg- så here we gooooo.

Hvor er hodeskalle-bildet fra, og er det glass?

- Det er fra A-møbler på alnabru, og ja det er glass m/ speil- og "krystaller" formet som en hodeskalle. Favorite ❤

Kan du linke til spisestuestolene?

- Jeg klarer ikke å finne de på nettbutikken, men de er også fra A-møbler. De heter "hamptons" hvis jeg ikke husker helt feil!

Hvor er sofabordet fra?

- Det er fra Skeidar! Link her.

Hva heter sofaen deres?

- Paso doble! Link her.

Hvor har du kjøpt vedstativet?

- Det er kjøpt på bohus! Link her.

Xx

Likes

Comments

WEARING
military jacket_ missguided
latex pants_ bikbok
boots_ dr.martens
bag_ gucci

God helg babes! Håper uken har vært fin. Jeg har akkurat vært ute å tatt en matbit og mine planer for resten av dagen er sushi og Fifty shades med jentene- min type fredag much😉 Vel, jeg ville bare stikke innom for å ønske dere en fin fredag. Vi snakkes!

Xx

Likes

Comments

Jeg trodde egentlig jeg var helt ferdig med Dr.Martens, MEN- jeg kom over disse bebisene, og det er faktisk de feteste skoene jeg noen gang har sett. Det er de originale støvlene, bare med platå. Drømmen! Gleder meg masse til å ta de i bruk😍

Likes

Comments

Hei babes! Håper uken er bra hittil 😘 I skrivende øyeblikk er jeg bokstavelig talt på vei ut døren- har ett par ærender å få gjort idag. Hente ett par pakker på postkontoret og må bort på senteret en tur, jeg skal også gjøre det verste jeg vet i hele verden- kjøpe ny sminke, har gått tom. For alt. Haha gotta gooo, vi snakkes.

Likes

Comments

Hei girls! På tide med en konkurranse igjen, huh? I samarbeid med Sana, kjører vi i gang en konkurranse der du kan vinne ett sett med valgfrie vipper: volumevipper, klassiske vipper, eller mix- du velger 😊 Det eneste du må gjøre er:

1. Følge Sana på Instagram her
2. Legge igjen en kommentar i dette innlegget, et sted du kan kontaktes- Instagram, Mail etc...

Vinneren blir kåret i slutten av uken! Lykke til babes.

Likes

Comments

Blazer_h&m

Likes

Comments

Hverdagsgleder. ❤

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

I samarbeid med Bubbleroom

Sweater_Bubbleroom(annonse)
Skirt_H&M
Boots_Johhny Bulls
Purse_Gucci

XX

Likes

Comments

THROUGH MY PHONE

Sequin dress_Balmain

Hey u guys, og GODT NYTTÅR! Håper dere har hatt en fin juleferie, nyttårsaften og en bra start på det nye året. Har vært så mye å gjøre i det siste, så bloggen har måttet bli lagt litt på is. Jeg ser virkelig frem til 2018 og har mye spennende på gang! Vi snakkes senere, nå skal jeg på lunsj. God helg ❤

Likes

Comments

ON MY WAY OUT

Jeg skal til Oslo for å møte mamma og en venninne av henne, vi skal ut å spise etterfulgt av Kurt Nilsen julekonsert- SÅ kos ❤ Gleder meg til å komme ordentlig i julestemning og litt kvalitetstid med mamsen. Håper dere har en fin uke så langt! 

​xx

Likes

Comments

Blouse_ Bubbleroom(annonse) Skirt_ H&M Shoes_ Nelly.com

Åh, jeg koser meg så mye her! Hotellet er vanvittig fint og vi fant ut i stad at det er en spa-avdeling her også. Da var det rett bort på senteret for å kjøpe badetøy, haha. Så idag har lørdagen gått til spa, mat og pils- og nå er vi klare for middag 😍 Håper dere har en fin helg, babes. Skrives i morgen. xx

Likes

Comments

Jakke_Nelly.com

Hei dere! Just checking in, vi kom akkurat frem til Lillehammer og nå skal vi rett ut for å spise. Må skynde meg av gårde, vi snakkes senere! ​xx

Likes

Comments

FREDAG

I dag skal jeg til Sana for å sette på vipper, også kommer mor og far inn for å hjelpe til med jule-rengjøring av leiligheten. Haha, ikke helt 100% selvstendig enda si. Det blir så klart taco-fredag og jeg skal pakke til vi drar til Lillehammer imorgen.

LØRDAG

Vi drar tidlig inn til Lillehammer for å sjekke inn på hotellet som julebordet skal være på, etterfulgt av lunsj ute. Litt senere blir det å gjøre seg klar til kvelden og å ha det gøøøy!

SØNDAG

Hotellfrokost<3 <3 og vi drar hjemover. Jeg rekker så vidt hjemom før jentene kommer å plukker meg opp fordi vi skal på hyttetur på fjellet. WII! Vi blir frem til Tirsdag.


Jeg har forresten en liten challenge med meg selv og det er å bruke sminke og rette håret så lite som mulig. Nå har jeg ikke rettet håret mitt på 2 måneder og jeg merker at det begynner å vokse MYE fortere- et lite tips! Jeg bruker også kun sminke ved anledninger og ikke bare får man bedre hud men man sparer så utrolig mye tid, haha- sier seg jo litt selv, men:P

Håper dere får en fin helg! Jeg skal ha med meg macen og gjøre mitt beste på å oppdatere bloggen. Snakkes <3

Likes

Comments

Dere kan fremdeles stille spørsmål her!

Hva fikk deg til å begynne å blogge?

- Hm, det var vel egentlig bare behovet for å prøve noe nytt. Jeg har jo selvfølgelig hatt en interesse for sosiale medier og blitt inspirert av andre også. Så en dag bestemte jeg meg bare for å hoppe i det, og det er jeg glad for!

Kunne du hatt en sminkevideo?

- Jeg tror ikke det er så veldig spennende, haha. Jeg bruker totalt 3 sminkeprodukter og det er foundation, litt solpudder og en gel til brynene mine.

Hva er favorittfargen din? Og hvilke farger synes du passer best sammen til et outfit?

- Er det lov å si svart? Haha. Det kommer helt an på hva du har på, da. Litt vanskelig spørsmål. Men jeg holder meg som regel til svart, hvitt og grått- ellers synes jeg det er kult å sprite opp et antrekk med en knæsj genser eller lignende!

Kan du lage et innlegg om sminken du bruker?

- Ja, det kan jeg så klart gjøre!

Favoritt nettbutikker?

- Hvis jeg skal handle noe på nettet så er det som regel på Nelly. Jeg har gått på så mange smeller når det gjelder nettbutikker at jeg liker å være helt safe- så jeg handler som regel i butikker.

Bor du kjæresten alene?

- Ja, det gjør vi.

Hvordan redigerer du Instagram bildene dine og hva er ditt favoritt filter?

- Jeg bruker ingen filter, jeg justerer kun på lysstyrken og skarpheten. Har også fått en liten greie for grain-effekten i det siste!

Du la ut en instastory i dag 5 desember av spisebordet ditt med noen bordbrikker i sølv, de var helt sinnsykt fine! Hvor er de fra?

- De er fra Indiska!

Hvilket kamera bruker du?

- Olympus pen e-pl8

Hva jobber du som?

- For øyeblikket er det kun bloggen, og jeg trives med det- men blir nok en liten søkerunde etter nyttår.

xx

Likes

Comments

Betalt samarbeid med Daniel Wellington

Nå nærmer det seg juletider og hva er vel bedre enn å gi en litt ekstra fin gave med en ekstra fin innpakning til en du er glad i? Med koden MARTESV vil du få 15% avslag på ditt kjøp hos Daniel Wellington. Happy x-mas shopping ❤

Likes

Comments

Lipgloss from_anastasia

Hey! Nå sitter jeg litt fortvilet her hjemme, nyttårskjolen ble selvfølgelig helt krise og jeg sitter nå igjen med å ha runnet alle mulige nettbutikker, uten å ha funnet noe som har falt helt 100% i smak. Vi reiser nemlig til Marbella for å feire nyttår med noen venner, og vil da gjøre litt ut av det. Så rop ut om du vet om noen nettbutikker eller lignende, som jeg kanskje ikke allerede har vært igjennom. Haha, uff. 

Men, se hva jeg fant i goodiebagen vi fikk fra Nouw forrige uke! En rød lipgloss fra Anastasia, som jeg ​faktisk ​synes var sinnsykt fin. Jeg er jo ikke akkurat typen til å gjøre noe drastisk med sminken, med mine tre sminkeprodukter i sminkepungen og uten en anelse om hva jeg driver med- men denne likte jeg faktisk. Thanks Nouw, haha ❤

Likes

Comments

Follow me on Instagram - martesv ❤

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

ASK ME ANYTHING

Allerede mandag igjen, huh? Helgen er over før man rekker å blunke, MEN- det fine med denne mandagen og denne uken er at jeg er ukens blogg på Nouw. Så gøy! Les gjerne intervjuet mitt her. Med tanke på all den nye trafikken som kommer så tenkte jeg å sette i gang en Q/A, som jeg ikke har hatt siden for ever. Såååå, fyr løs! Jeg kommer til å svare i løpet av uken. Snakkes snart <3

Likes

Comments

Annonse: I samarbeid med Sudio Sweden

Treningsgenser her (annonse)

Hei og god søndag!
For en måneds tid siden, mottok jeg et headset fra Sudio. Jeg har hørt mye bra om produktet fra venner, men aldri fått testet det ut. Det har jeg nå- and i LOVE it! Det er trådløst, batteritiden er super og det beste er at man ikke kan høre musikken utenfor klokkene! Jeg har brukt de hjemme, på bussen, på trening og egentlig overalt og de har rett og slett blitt et must for meg.

I samarbeid med Sudio har jeg nå fått en rabattkode som gir 15% avslag på hele sortimentet deres, YEY! Perfekt julegave til små og store, eller om du bare rett og slett vil unne deg selv med noe fint. Høres dette interessant ut? Da kan du klikke deg inn her

for å sjekke ut hva Sudio har å tilby, og bruke koden "sudio_martesv". Happy shopping 😍

Likes

Comments

WEARING
Fur jacket_ifur copenhagen
Denim jacket_ZARA
Denim jeans_Gina Tricot
Purse_Nelly
Boots_Johnny Bulls

God helg! xx

Likes

Comments

Altså JA!

Åh, nå ble det mye mat-bilder- haha! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra frokosten med Nouw-jentene, og det var så koselig. God mat, fine jenter og de fiiineste goodiebagene(!!). Takknemlig ❤

Håper dere har hatt en fin uke så langt! Nå skal jeg shine hele leiligheten også sette meg ned med en serie og litt diggs- tjuvstarte helgen litt;) Vi snakkes. xx

Likes

Comments

MANDAG
I går var vi ute og handlet julepynt, og begynte litt smått med det. Fikk også unnagjort litt klesvask og støvsuging. Gotta love monday;)

TIRSDAG
Pynte ferdig leiligheten til jul, få sendt av gårde noen pakker fra Tise og sette meg ned med en full email-innboks. YEY.

Haha, svart jul<3

ONSDAG
Julegaveshopping! Jeg har seriøst alltid endt opp med å handle julegavene på lillejulaften eller selve julaften, det skal jeg ikke gjøre i år, haha- derfor drar jeg ut imorgen for å unngå det. Tenkte også å ta en tur innom jul i vinterland som ligger i Karl Johan, det er jo såå koselig😍

TORSDAG
Frokostevent med Nouw og få hentet opp ett par pakker som forhåpentligvis skal komme, hvor blant annet nyttårskjolen min ligger i- spent å se om den er like fin i virkeligheten, haha.

FREDAG
Familietiiiid. Skal ut å spise med hele familien etterfulgt av kino. Skal nok ikke se bort ifra at jeg og jentegjengen tar oss en tur ut heller!

LØRDAG
B har bursdag!! ❤ Vi har ikke planlagt noen stor feiring, men det blir å spise ute også får vi se hva det blir til utover kvelden. Gleder meg til å skjemme han bort litt!

Ha en fin uke, dere. xx

Likes

Comments

VOLUSPA DUFTLYS

Jeg elsker voluspa duftlysene! Rett og slett. Ikke bare lukter de godt, men de er suuperfine til pynt også. Disse to er mine favoritter og de er kjøpt på Høyer.

FACEPRODUCTS

Jeg sverger til disse tre produktene! Det er en skrubb fra Clinique og skum og rensevann fra Biotherm. Jeg har aldri slitt noe særlig med mye urenheter eller kviser, men når det først oppstår så redder disse meg hver gang. Anbefales!

HISMILE TANNBLEKING
(dette er et sponset produkt, men med 100% ærlige meninger)

Jeg har prøvd mange tannblekninger, men aldri vært så fornøyd som med dette settet. Det er så enkelt- det tar kun 10 minutter og gir et bra resultat!

LIPPRODUCTS

Disse to!!! Lip balmen fra Cosmica har jeg brukt i flere år og det er det eneste som har funket på leppene mine når de er tørre- den gir silkemyke lepper! Lipglossen fra Clarins bruker jeg bare for glossen sin skyld, jeg foretrekker heller gloss enn farge så denne er perfekt for min del!

SCRUNSHIES

Har du ikke prøvd disse strikkene enda, så anbefaler jeg deg på det sterkeste å skaffe deg en. De redder meg fra en dårlig hårdag everytime! Hestehalen blir så fin og fyldig uten at du må styre og ordne i flere minutter.

SUDIO HEADSET
(Dette er et sponset produkt, med 100%ærlige meninger)

Jeg mottok nylig dette headsettet fra Sudio sweden og har brukt de omtrent hver dag siden! De er trådløse så du slipper den irriterende AUX kabelen. Geniale!
​Xx

Likes

Comments

Haha, koseee. ❤

God mandag, dere! Dagen min hittil har gått til rydding av leiligheten, klesvask og å svare på mails- godt med hverdag igjen ass. Oppturen er at hele familien kommer på besøk hit i kveld og det gleder jeg meg såå mye til! Men til poenget mitt, SE på den nye genseren min som moren til B strikket til meg! Den er såå fin og god, jeg elsker den. Har alltid hatt et øye til gensere som dette, men aldri tillatt meg selv å betale flere tusen kroner for det, så dette passet meg midt i blinken- fineste fargen også! Nå må jeg kjappe meg til butikken for å handle inn til middag også skal jeg kose meg bort med Lilly før de andre kommer. Vi snakkes xx

Likes

Comments

God helg, loves. ❤

Likes

Comments