God kveld!
Nå ligger jeg enda en gang i senga og slapper av. Har vært på aftenvakt på sykehuset, og endelig kommet igang igjen etter forrige nattevaktshelg. Imorgen er det tidlig opp igjen, så blir ikke lenge til jeg tar kveld.

Jeg er forresten på leting etter boplass enda. Ble tilfeldigvis oppringt ikveld av en god venn som vurderer kjøpe bolig her i byen, som lurte på om jeg evt kunne tenkt meg å leie leiligheten i samme hus. Hørtes bare helt fantastisk ut, men har en følelse prisen kommer til å utklasse det jeg har råd til, men det er alltids lov å håpe! Ha en fin kveld og en enda bedre fredag!❤️

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Crossfit

Hei igjen!
For en morgen og for en hærlig start på dagen. Nå har jeg og Ida vært å gjennomført en god og lang økt på sentret. Jeg elsker å starte dagen med trening, føler hele dagen blir så mye bedre når man starter med å bruke litt energi for så å sitte igjen med overskudd til resten av dagen. Det er ikke alltid like lett å stå opp til morgenøkter, men man angrer aldri når man først har kommet seg opp. Dagens økt heter The hateful eight, og jeg må si den var lengre enn jeg hadde trodd, men absolutt deilig! Ha en fin dag❤️

Likes

Comments

Heisann og riktig god morgen!
Jeg heter Marte og er en 22 år gammel jente som er bosatt i Tromsø. Jeg kommer fra en liten plass som heter Myre som ligger i vakre Vesterålen, og bruker hver mulighet jeg får til å reise hjem å besøke familien og ikke minst hunden. Jeg er nylig utdannet sykepleier, og jobber for tiden på UNN i Tromsø på en kirurgisk avdeling og trives godt med det. I jobben som sykepleier har jeg i den forbindelse en tredelt-turnus, noe som innebærer at jeg jobber både dag, kveld og natt. Dette innebærer jo en litt mindre fleksibel hverdag enn mange andre kanskje har, og selvfølgelig må det en del planlegging til for å få ting til å klaffe når det er snakk om sosiale sammenkomster med venner og familie. Til tross for dette trives jeg veldig godt i jobben, og har noen fantastiske mennesker rundt meg hver dag. For ikke å snakke om alle fantastiske pasientene man møter på, det er virkelig dem som får meg til å elske det jeg gjør!

På fritiden driver jeg med Crossfit på ett av de to sentrene vi har i byen. Der har jeg trent til og fra i to år, og har som mange andre bedre og dårligere treningsperioder. For tiden er jeg kommet inn i en god rytme, og håpe på å kunne fortsette med det fremover. Så for bloggens del håper jeg på å kunne dele både litt hverdag, jobb og trening her inne. Jeg har med mine mange år som blogger, mer for meg selv enn for andre, funnet ut at det er letter å holde ting jeg lover meg selv når jeg publiserer det slik at andre også kan se det. Føler på mange måter at da er det vanskeligere å bryte mine egne løfter.


Likes

Comments