Making memories <3

I bland får vi leva lite extra... Får skapa minnen som vi kan leva på lite längre än andra dagar... Vi åkte hela familjen och mina föräldrar till Norge, Solviken, där jag bodde förr... Det va fantastiskt väder och solen värmde så gott! När jag såg min pappa ta min dotter i handen för att gå ner till strandkanten tänkte jag på hur gott det är att ha en mamma och en pappa som håller ihop, som är snälla och som verkligen bryr sig om sin familj... Jag undrar ofta på hur det ska gå när inte dom är i bland oss längre.. Hur ska man gå vidare? Nej.... Måste försöka att inte tänka på det.

Jag blev sittande och bara drömma,se, njuta...

Drömma om framtiden, om hur det ska bli att få ett eget hus där vi får göra precis va vi vill och att få vara nära min familj!

Se barnet bli exalterad och lycklig över att hon får vara ett barn.

Njuta värmen, lukten, den svaga vinden och känslan av att vara hemma... Det stället vill alltid va just det.. Hemma..

När pappa och min fina dotter sto vid strandkanten, så kastade dom stenar i vattnet. Jag kunde se vatten dråparna göra stora ringar i vattnet. Jag kunde se mitt barns fina leende. Att se det leende kan rädda en vilken som helst dag! Solstrålarna träffade Linnéa sitt hår så det såg ut som att det va gjort av guld.. Min mamma kallade mig alltid för guldhår när jag va liten för det va just så mitt hår såg ut.


I helgen va vi iväg för att kolla på ett demo hus på ett av husen i dom många katalogerna vi har. Vi har tidigare varit och kollat på ett annat hus och jag måste nog säga att jag tyckte om det mycket bättre. Men det är så kul att få se lite kvalitén på dom olika företagen!


Gillar

Kommentarer