I bland får vi leva lite extra... Får skapa minnen som vi kan leva på lite längre än andra dagar... Vi åkte hela familjen och mina föräldrar till Norge, Solviken, där jag bodde förr... Det va fantastiskt väder och solen värmde så gott! När jag såg min pappa ta min dotter i handen för att gå ner till strandkanten tänkte jag på hur gott det är att ha en mamma och en pappa som håller ihop, som är snälla och som verkligen bryr sig om sin familj... Jag undrar ofta på hur det ska gå när inte dom är i bland oss längre.. Hur ska man gå vidare? Nej.... Måste försöka att inte tänka på det.

Jag blev sittande och bara drömma,se, njuta...

Drömma om framtiden, om hur det ska bli att få ett eget hus där vi får göra precis va vi vill och att få vara nära min familj!

Se barnet bli exalterad och lycklig över att hon får vara ett barn.

Njuta värmen, lukten, den svaga vinden och känslan av att vara hemma... Det stället vill alltid va just det.. Hemma..

När pappa och min fina dotter sto vid strandkanten, så kastade dom stenar i vattnet. Jag kunde se vatten dråparna göra stora ringar i vattnet. Jag kunde se mitt barns fina leende. Att se det leende kan rädda en vilken som helst dag! Solstrålarna träffade Linnéa sitt hår så det såg ut som att det va gjort av guld.. Min mamma kallade mig alltid för guldhår när jag va liten för det va just så mitt hår såg ut.


I helgen va vi iväg för att kolla på ett demo hus på ett av husen i dom många katalogerna vi har. Vi har tidigare varit och kollat på ett annat hus och jag måste nog säga att jag tyckte om det mycket bättre. Men det är så kul att få se lite kvalitén på dom olika företagen!


Likes

Comments

Tycker att det är ganska sjukt att när terror händer som nu i Spanien, då ändras inte en massa profilbilder på Facebook med flaggor och sånt som det gjorde när det hände i Frankrike eller London... Då värkar det som att folk inte bryr sig lika mycket!
Våran värld har blivit en ganska sjuk plats... Varför kan vi inte bara va snälla mot varandra? Vi lever bara en enda gång! Varför ska vi då använda tiden på att vara
elaka, skuta,bomba,hata?
Våran värld skulle haft så mycket mer av
kärlek,omtanke och frihet! Kasta inte bort tiden... Lev nu!
#terrorism
#världen
#livet

  • 5 Readers

Likes

Comments

Papperna är klara och här ska vi bo! I utkanten av lilla Strömstad... Är det sant? Måste nypa mig i armen... Ska min dröm äntligen bli verklig? Ska lilla jag äntligen få mitt hus?? Ska jag äntligen få ge min vackra dotter ett mer hälsosammare liv på aah.. Landet?! Ska hon få sin lilla lekstuga och jag mitt hus??

Enda sen jag flyttade hemifrån som en 19åring som ville stå på egna ben, har jag bott i olika lägenheter. Lite i Norge och lite i Sverige. Just nu bor vi i en 3a men utsikt till Koster! Jätte fin lägenhet men jag tror inte att jag klarar av att bo såhär mycket längre till... Jag saknar min höga musik, kunna göra vad jag vill till alla dygnets tider, släppa att störa mig på det sista jag ser innan jag lägger mig nemlig en gammal gubbe med håriga ben i bara kalsonger....

Jag längtar så tills vi har bestämt oss för vilket hus vi skall ha så att vi bara kan börja bygga!

Framtiden är ljus och spänningen är stor!
#byggahus

  • 4 Readers

Likes

Comments