Woah dette må jeg bli flinkere på ser jeg. Tiden flyr når man er opptatt med reising, vinterferie, turer og bursdag. Sistenevnte er riktig nok i dag, for jeg fyller 20 år i dag!! HURRAY for meg
Legger med et lite bildedryss fra den siste tiden hvor jeg har jeg vært fraværende. Jeg skal prøve å skjerpe meg, lover!

Hva har dere gjort siste tiden?

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Heisann alle!
Ble et lite opphold fra forrige innlegg wopsii. Jeg er nå på besøk hos mamma og søstersen i Trøndelag, og har derfor tilbragt mye tid sammen med dem i stedet for alt annet som jeg egentlig burde ha satt av litt tid til inn i mellom (blogg og kontor hehe). I morgen drar jeg nedover til Oslo for å møte Martin som kommer nedover fra Tromsø. I helga er det siste eliteseriehelg i futsal, og laget til Martin kjemper om sølv. Vi blir derfor i Oslo hele helgen før vi setter kursen nordover til kalde Lødingen og Tromsø igjen. Gleder meg til Martin (forhåpentligvis) har mer ledig tid til å delta på kontroller og forberedelser til baby M kommer til verden.

Nå er vi i uke 25, og tiden flyr! Forrige uke var jeg på kontroll hvor vi tok første mål av magen, hørte på hjerterytmen til baby og snakket om forskjellige ting. Så langt ser alt helt normalt og bra ut, og ingenting er utenom det vanlige, noe vi er veldig glade og takknemlige for. Neste kontroll er i uke 28 hos jordmor, mens jeg skal til kontroll hos legen førstkommende mandag. Til nå har jeg vært både heldig og uheldig med svangerskapet. Jeg slapp unna alt av kvalme og oppkast de tre første månedene, og hadde bare småkvalme og trøtthet. Når tre måneder hadde passert, fikk jeg bekkenløsning. Det har jeg hatt siden, og blir nok å slite med det til baby M er ute. Ellers har jeg vært i nokså fin form, sett bort ifra det. Jeg har endelig klart å legge på meg de 6 kiloene jeg mistet da jeg ble gravid, noe som ellers skulle bare mangle da magen vokser bare jeg ser på den.

Cravingser denne uken
Jeg har hittil i svangerskapet ikke hatt noe særlig cravings, og holdt meg unna det meste av godteri og snacks. De siste ukene har det endret seg litt, og jeg merker at jeg har blitt veldig glad i smash og kvikk lunsj feks. Saftis er også noe som går ned på høykant.

Plager denne uken
Denne uken slik som de fleste ukene siste tiden har jeg hatt bekkenløsning og vondt i ryggen. Da særlig på høyre side, noe som er sinnsykt irriterende. Jeg har også fått mer og mer sure oppstøt, og bøtter ned med melk for å unngå dette.

Bevegelser og vekst denne uken
Baby M er svært aktiv, og jeg merket sparkene ganske tidlig (uke 19/20) hvor det gikk fra å være luftbobler til spark og slag. Hun er mest aktiv når jeg sitter/ligger, og selvfølgelig på kvelden når jeg skal sove. Jeg kan våkne av at hun sparker om natten/morgenen, og det vises godt på utsiden hvordan hun sparker/ligger. Når det kommer til magen og vekst er dette noe jeg har vært svært spent på. Jeg fikk ordentlig kul på magen rundt uke 19/20, og magen har vokst siden da. På den lille uken jeg har vært i Trøndelag har mamma og søstersen merket stor forskjell fra da jeg kom og til i dag. Med andre ord, den vokser fortfortfort!


Nå begynner tiden å løpe fra meg, så jeg runder av her. Slenger med et bilde av mej og babymagen som ser ut som en stor ballong. Hejdå

Likes

Comments

Weheartit.com/martexh

Likes

Comments

Hei!
Da har jeg endelig fått ræva i gir etter mye mas fra kjente og kjære om at jeg nå måtte opprette en blogg. Jeg skal prøve å holde den oppdatert med jevne mellomrom, slik at både familie, bekjente og ukjente kan følge med på hva som skjer. I stedet for å lage et langt og kleint innlegg om meg selv som en slags presentasjon, tenkte jeg heller å starte hele greia med en "10 fakta om meg"-greier, hvor dere da får vite litt om meg og hva dere kan forvente dere på bloggen i tiden framover. Ha tålmodighet til meg i starten, da jeg er fersk i gamet ;)
🌸 Den lille i magen
I begynnelsen av juni venter vi oss en liten prinsesse. Dette er mye av tanken bak bloggen, nemlig å dele mine tanker og opplevelser med å være gravid i ung alder, og hvilke utfordringer og gleder det bringer. Jeg er nå litt over halvveis i svangerskapet, og kommer til å dele med dere hvordan jeg opplever dette.

🌸Min samboer
Jeg bor sammen med min kjære samboer og barnefar, Martin Haslevang. Vi har vært sammen i litt over ett år nå, og flyttet sammen til Tromsø i august. Dere vil nok høre en del om han på bloggen framover, da han er veldig glad i oppmerksomhet. Neida. Martin studerer ved universitetet i Tromsø, og er svært aktiv innenfor fotball og håndball. Mer om ham kommer nok etterhvert.


🌸 Nord-Norge og Trøndelag
Jeg er født og oppvokst i Nord-Norge, nærmere bestemt Sortland i Vesterålen. Her er min far bosatt, så jeg er mye hjemme på besøk hos han. Da foreldrene mine splittet lag, flyttet min mor og søster til Sør-Trøndelag, hvor de fortsatt er bosatt. Jeg bodde sammen med dem til 2016, da jeg flyttet hjem til Nord-Norge igjen. Jeg elsker å reise mellom Nord-Norge og Trøndelag for å besøke familie, og dette er noe dere vil se mer av etterhvert på bloggen. Familie er viktig for meg, og jeg er ofte hjemme hos mamma og pappa. I tillegg har jeg svigerfamilien min i en liten bygd som heter Lødingen. Her er vi ofte hjemme på besøk.

🌸 Idrett
Idrett er noe som har vært en stor del av meg siden jeg var liten. Jeg har vært aktiv innenfor fotball i mange år, men la dette på hylla for noen år tilbake. Siste årene har jeg trent mye på treningsstudio og trent mye selv. Både jeg og samboer er svært glad i fysisk aktivitet, og liker alt fra ballspill til fjellturer. Svangerskapet har gitt meg mye plager som gjør at jeg dessverre ikke får trene som før, men dette blir det nok en endring på når baby M har kommet til verden.

🌸 Reise
Noe både jeg og Martin elsker er å reise. I fjor reiste jeg sammen med pappa rundt i USA, før Martin kom å møtte oss uka etter. Min far har et feriehus i Orlando, Florida som vi har besøkt, og kommer nok til å besøke mye framover når baby M vokser til. Jeg reiste mye som barn, og ønsker derfor selv å ta med baby M til ulike land på ulike opplevelser fra hun er liten av. Det ga meg mye glede, og jeg er sikker på at baby M blir å kose seg hun også.

🌸 Utdanning
Jeg har fullført videregående, men ikke tatt mer utdannelse enn som så. Planen er å starte studie når permisjonen min er ferdig, men hva jeg ønsker å studere har jeg ikke helt bestemt meg for enda. Til våren flytter vi fra Tromsø, men hvor vi flytter til høsten igjen har vi ikke helt bestemt oss for enda. Martin ønsker å bli lærer, og holder på med utdannelsen sin. Hos meg går det i alt fra veterinær til barnevernspedagog til hudpleier. Jeg har med andre ord ikke bestemt meg, men jeg trenger ikke stresse med det riktig enda, da jeg skal være hjemme med baby M i ett år.

🌸 Meg
Kom plutselig på at jeg kanskje burde dele noen fakta om meg. Jeg er 19 år, og fyller 20 år den 7. mars. Jeg går under navnet Marte Eilertsen Hansen, og er som nevnt ovenfor her, fra Sortland i Vesterålen. Jeg har en storesøster som er seks år eldre enn meg, hun går under navnet Kine. Jeg er ca 163.cm høy. Jeg har verken hund eller katt eller kanin eller noen kjæledyr (bortsett fra hunden til familien til Martin og katta til søstera mi). Noe som jeg selvsagt har veldig lyst på.

Nå har jeg holdt på med dette innlegget i over to timer, og kommer ikke på flere interessante fakta om meg. Så da får disse syv holde til neste gang. Hvis det er noe dere lurer på, så legg igjen en kommentar, så skal jeg svare så godt jeg kan :))

Likes

Comments