A little party never killed nobody

Började helgen med fest för Naia, som jag skrev tidigare. Vilken fest! Till en början så var vi lite osäkra på hur länge vi skulle stanna för att vi inte kände så många där. Men efter några drinkar så var det lite som bortblåst, hehe. Vi började på den bar som hon hyrt-Aloë bar och sen tog vi oss mot Mau Mau för att dansa lite senare på kvällen. Tusen tack för en grym fest Naia <3


Jag var rätt trött dagen efter men det var bara upp och hoppa och till jobbet där vi fick 2 cancellerade flyg och ca 200 gäster som behövde bo över natten. Med andra ord, mycket att göra! Så jag hade liksom inte tid att vara trött helt enkelt. Vilket var bra!


Idag har jag sovit ut efter helgens få sovtimmar och ska tillbaka på jobbet för ett sista pass innan TVÅ VECKOR SEMESTER. Jag vet att jag tjatat om det där men kan typ inte minnas senaste jag hade så mycket semester på en och samma gång. Känns också så kul att få mer tid till bloggen då jag inte står på jobb 9 h om dagen :)

Nu ska jag göra mig en pangfrukost och se på ett avsnitt av Parneviks. Alltså jag älskar svensk reality nu för tiden. Kan inte minnas att jag gjort det lika mycket förut, måste vara för att jag bor här. Att jag längtar lite hem. Well well, ha en fantastisk påsk!
PUSS

Det fick bli mobilbilder och rätt suddiga sådana men försökte njuta här och nu av kvällen :)

  • KÖPENHAMN
  • Nära Brønshøj, Köpenhamn, Danmark

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229