Min kusins kille beställde ett armband av mig, första kunden yay!! haha. Men han beställde iallafall ett Arsenal armband efter som han älskar det fotbollslaget. Armbandet som ni ser på bilden är det han beställde, alltså han ville ha färgerna rött och vitt, sen att det skulle stå Arsenal.

Detta är färgerna jag använde till det första armbandet. Jag använde mig av seed beads pärlor, jag valde och trä 3 stycken röda och sen sätta 1 vit innan jag tog dom röda igen, om jag bara hade tagit rött, vitt, rött och vitt så tror jag att det hade sett ganska smått ut, och jag ville att det röda skulle synas mest och det blev mycket mer stilrent. Sen när jag hade trätt på ungefär 7 omgångs med 3 röda om ni förstår min förklaring, sedan så tog jag vanliga bokstavspärlor från panduro och skrev Arsenal. Se så färdigställde jag mönstret och knöt och fäste så att det inte går upp. Detta blev jag jätte nöjd med för att man ser det röda så tydligt, man ser också det vita pärlorna så jag blev jätte nöjd!

Sen så när jag ändå höll på att göra armband så passade jag på att göra ett till! Då sökte jag upp Arsenals logo och kollade vilka färger det har, sedan så frågade jag min kusin vilken spelare han gillade. Då skrev jag namnet och sedan numret.

Nu valde jag att använda mig av 3 färger och 2 av varje färg, här använde jag också seed beads. Guldiga, mörkblåa, vita och röda. Nu skrev jag namnet på favoritspelaren han har i Arsenal, jag vet dock inte vem detta är men men... haha. Nu så skrev jag numret efter namnet men jag stoppade en gulin pärla så att det skulle bli som ett mellanrum mellan numret och namnet. Jag blev faktist jätte nöjd med detta att färgerna och antalet pärlor passade bra och blev stilrent.

Det var så kul att göra dessa armband, eller jag tycker att det är kul och göra alla armband. Men ska börja göra steg för steg inlägg hur jag tänker och planerar mina armband så att ni får lite inspiration.

Likes

Comments

Hej jag heter Märta och har nyss fyllt 16, jag har ett sort intresse för att fotografera och att göra armband.
Här på min blogg kommer jag att lägga ut bilder jag fotar, jag kommer även att lägga ut små korta videosnuttar när jag gör armband och sen bilder under processen. Jag säljer armband på min instagram martasarmband heter jag där, gå gärna in och följ så blir jag jätte glad ♥️♥️

Likes

Comments