Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Känner mig jävligt ensam nu, är nästan tabu klassat att visa att man mår dåligt men det skiter jag i. Blivit singel för några veckor sen och jag känner mig ensam, är inte ledsen eller heller förkrossad. Känner mig bara ensam och det är bara mänskligt. Visst är jag glad och pigg men alla har vi rätten till att må lite sämre vissa dagar. Står iallafall med båda fötterna på jorden, håller på att ta körkort och börjar läsa engelska på FK. Umgås med mina fina vänner och njuter av att det snart är sommar och jag fyller 18. Dags att ta steget in i det nya livet nu antar jag, singel, 18, sommar osv.. ska nog bli ett bra år.


Likes

Comments

Fått hem mina paket från eBay nu, tog inte alla så lång tid jag trodde det skulle ta. Är jätte nöjd med båda grejerna. Tänkte använda det ett tag och sen skriva lite mer om kvalitén och så!
Likes

Comments

Var på FK i en och en halv timme på förmiddagen, sen mötte jag upp några kompisar, käkade lite och gick lite på stan. Hittade inte skor i stan så åkte upp till Grand och kollade på skopunkten. Kom ut med 4 skor rikare och 350kr fattigare. Det är bra med stora fötter om man ska handla på rean, haha.


Likes

Comments

Ligger i sängen hos Mattis och ska strax inta sovposition. Färgade håret nyss men annars har varit en jobbig dag med mycket känslor så kommer nog sova gott, hoppas jag. Uppdaterar inte så ofta nu för är ju upptagen varje vardag nu och ska antagligen börja plugga lite gymnasiekurser nästa vecka. Jag är iallafall glad över att jag har så fin familj som stöttar mig och håller mig varmt om ryggen.


Jag kommer alltid att älska dig och se upp till den starka, fina kvinna du var.

Likes

Comments

Målade om en byrå och gjorde en sänggavel igår när jag kom hem. Har ju börjat på en grej som heter Framtid Kronoberg så är där varje vardag. Man typ ska komma fram till vad man vill göra så hjälper dom en med utbildning, praktik osv.

här är bilder på det jag gjorde om iallafall

Efter

Före

Likes

Comments

Såhär ser jag ut nu med kläder och jag gått ner -7 kilo.

Likes

Comments

Kollar på Lost igen som alla andra kvällar. Skrev ju ett inlägg igår om att jag tänkte beställa från tmart. Kollade lite mer på internet och hittade flera som skrivit om att dem aldrig fått sina saker även fast dem betalat osv. Jag vill inte ta den risken så ska försöka hitta någon annan sida som är säker men samtidigt billig. Ni får gärna tipsa lite!


Likes

Comments