Header

Vardag, Skönhet

Lucka nr 24 i min Body Shop-kalender innehöll den här godingen. Jag tycker verkligen om deras masker så jag blev verkligen exalterad. Den kändes skön och exfolierande, men jag tror jag måste prova den några gånger till för att riktigt känna in den. Konsistensen är lite skum, men det får jag väl tåla.

Efter en supermysig helg med familj och släkt är jag nu hemma i min lägenhet. Det känns skönt, men lite ensamt, att vara hemma då min sambo kommer hem senare ikväll. Men tills dess har jag ett dussin tvätthögar att ta itu med, så nog är jag sysselsatt. Hoppas ni haft en underbar helg!

/Märta L

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag

Dan före dopparedan! Jag var uppe någorlunda tidigt för att packa och fixa inför helgen. Jag och Jonte firar jul på varsitt håll även i år, och det ska bli skönt att få spendera lite tid med familjen. Vi har ingen snö i år heller, men det känns som om det omedelbart blir julstämning när jag kommer hem! Och så får jag äntligen klä en gran, haha. Hoppas ni får en fin lördag!

/Märta L

Likes

Comments

Artsy

Snart är det nytt år, och då är det dags att införskaffa en ny almanacka! Jag klickade hem en från personligalmanacka.se. Så rolig idé med att få designa sin egna almanacka, och den kommer verkligen komma väl till pass nu när jag ska börja plugga i vår. Jag är verkligen besatt av min kalender, skriver jag inte upp någonting är det med största sannorlikhet att det glöms bort. Så jag ser fram emot att inleda det nya året nu! Använder ni almanackor?

/Märta L

Likes

Comments

Vardag, Skönhet

Bakom lucka 20 gömde sig det här serumet som jag velat testa oerhört länge. Jag har hört mycket gott om det här serumet, och ny som jag är till serumsvärlden, kan jag inte vänta nog med att få prova! Idag är jag på benen efter sjukhelgen och sedan väntar fem dagars ledighet! Det ska bli så himla skönt med lite mini-semester, hehe. Vad ska ni göra idag?

/Märta L

Likes

Comments

Vardag

Vem går och drar på sig en rejäl förkylning en vecka innan jul? Jo, jag. Det började redan igår när jag vaknade med svidande hals och huvudvärk. Som the hardy bastard jag är, så ignorerade jag det och åkte iväg till jobbet ändå, i hopp om att det skulle gå över. Det kan svida lite i halsen på mig om morgnarna, men sedan gå helt över framåt dagen. Alas, I was wrong. När det inte hade gått över på kvällen bestämde jag mig för att sjukanmäla mig och stanna hemma idag, vilket jag inte ångrar eftersom jag faktiskt mår sämre idag. Så idag blir det att spendera dagen med en kanna örtte och Bye Bye Sverige och hoppas på bättre tider. Hur spenderar ni söndagen och tredje advent?

/Märta L

Likes

Comments

Vardag, Skönhet

Äntligen fredag! Min vecka har hittills varit lugn, men nu blir det jobba hela helgen. Som tur är, fick jag en oväntad med välkommen sovmorgon idag så jag passade på att mysa lite extra länge idag. Kletade på ansiktmask (Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask, som jag faktiskt inte använt på jättelänge) och bryggde en kanna kaffe. Provande även dagens överraskning, Almond Nail and Cuticle Oil. Jag har aldrig provat att olja in fingrarna, men jag är så otroligt torr om nagelbanden såhär års, så jag blev jätteglad. Nu ska jag springa iväg och hämta paket och sedan göra mig iordning för jobb! Vad ska ni göra i helgen?

/Märta L

Likes

Comments

"God morgon" på er, earthlings! Åter igen misslyckades jag att gå upp när klockan ringde... "Jag ska gå upp i tid i morgon" är nog min största lögn. Men jag kände att jag behövde en sovmorgon idag, så får jag ta dagen som den kommer och hinna med det jag hinner med, helt enkelt. Jag har sackat efter lite på att visa er vad jag fått i min julkalender, och det ska jag blir bättre på! Jag tyckte verkligen om helgens små överraskningar, särskilt eyelinern har jag drömt om hur länge som helst, så den kommer nog användas flitigt! Har ni provat någon av dessa? Vad tycker ni?

​Glitter Dust |​ Star Stamp Liner |​ Matte Lip Liquid

/Märta L

Likes

Comments