Header

Vardag, Övrigt

God kväll på er, earthlings! Hoppas att ni hittills haft en bra vecka. Idag är det den sista november, och det innebär även sista dagen på National Novel Writing Month. Det har gått upp och ner, krockat med jobb och andra aktiviteter. Ibland så har jag trott att jag aldrig skulle få ihop de där 50 000 orden. Men jag har ändå satt mig vid datorn och skrivit den där timmen ändå. Och idag så nådde jag mitt mål, jag nådde 50 000-sträcket. Boken är långt ifrån kvar, men jag har en börjar, en mitten och ett slut. It's been a hell of a ride, men det har varit roligt, utmanande och roligt också. Har ni varit med i NaNoWriMo? Hur gick det för er?

/Märta L

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Skönhet

Nu är det inte lång kvar tills även november månad är över! Jag är peppad av helt klar för december och julen nu. Mest peppad, förutom på snö och allt mysigt pyssel, är jag nog på att äntligen få öppna min julkalender från TBS. Jag hade den gröna förra året, och jag älskade att öppna en lucka för var dag och få en liten överraskning i. Jag älskar TBS, så det ska bli spännande att se vad som finns i denna kalender! Brukar ni använda julkalender? Och i så fall, vilken har ni i år?

/Märta L

Likes

Comments

Inredning

Som nämnt i tidigare inlägg, åkte jag och sambon till IKEA i helgen. Tanken var att vi skulle köpa en ny rullgardin, men ni kan ju gissa hur det gick. Plötsligt var det massor av saker vi behövde som slank ner i varukorgen. Och tro det eller ej, mycket av sakerna vi köpte behövde vi faktiskt. Som den här fina korgen jag fyndade som jag kan förvara alla filtarna i. Förr låg det filtar lite överallt, men det känns skönt att ha dem samlade på samma ställe. Jag har verkligen förstått vikten av bra förvaring sedan jag flyttade hemifrån, haha! Vad tycker ni?

/Märta L

Likes

Comments

Vardag, Mat/Bak

Hoppas att ni alla har haft en fin helg därute! Själv har jag pysslat med lite julbak till The Irish Rovers (nytt favoritband för övrigt) och igår blev det en sväng till IKEA. Så det har varit full rulle! Men jag kollapsar inte än, det verkar tvärtom vara som om alla bitar i livspusslet faller på plats. Jag längtar till december och har redan tjuvstartat med julpynt, saffransbullar och julmusik på hög volym, som sambon tyvärr redan tröttnat på. Provade en liten annorlunda variant på saffransbullar, med vit choklad och pinjenötter. Om ni är intresserande av receptet, hittar ni det här! Vad hittar ni på i helgen?

/Märta L

Likes

Comments

Skönhet

Nu märks det verkligen att vintern är här! Igår snöade det nästan hela dagen, jag hade tur som kom hem i trafikkaoset! Men nu, när det lagt sig, så kan man verkligen njuta över hur vackert det är. Mitt vinterland! Imorse väntade en annan rolig överraskning; ett paket som jag väntat på i flera veckor! I paketet låg Tartelette Toasted, en palett med varma nyanser från ett av mina favoritmärken inom beauty, Tarte! Påminner lite om UD Naked Heat-palettet, men inte lika röd/rosa. Jag är så glad, det ska bli superkul att få leka med den här! Om ni undrar vart jag köpte den, så finns den här! Säg gärna om ni vill ha swatches eller en look med den här paletten, jag försöker bli bättre på detta!

/Märta L

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon, witches! Är det inte galet att november snart är över, och december är här? Blev verkligen varse om det när jag vaknade imorse och såg att det var vitt på marken! Men jag är glad över att det har kommit snö, det ljusar verkligen upp och blir så mysigt! Hoppas den får ligga kvar. Idag är jag ledig, så ska fixa med lite försummar hushållsarbete och kanske komma iväg och träna. Jag ligger efter med NaNoWriMo också, så ska försöka skriva lite på boken idag också! Vad pysslar ni med denna måndag?

/Märta L

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon, små jordslingar! Hoppas att ni haft en fin vecka. Själv har jag varit ledig i ett par dagar för att förbereda mig för ännu en jobbhelg. Jag började dagen med att sätta igång tvättmaskinen igen, och jag har inte ens kommit halvvägs med all tvätt. Buhu! Men det löser sig. Vi är halvvägs igenom november, och snart är det jul! Är ni taggade på julen! Jag är! Vill börja baka, pynta och lyssna på julmusik nu nu nu! Hoppas att ni får en trevlig helg! Ska ni hitta på något?

/Märta L

Likes

Comments