Header

Kläder/Stil

När jag var inne i stan passade jag på att kika i lite butiker. Jag har nästan bara svart på mig. Jag tror jag har ett eller två plagg som INTE är svarta/gråa. Så jag bestämde mig för att köpa något lite färggladare! Jag fyndade ett par byxor på H&M som ni hittar här och en skjorta från KappAhl som ni hittar här. Dessa kommer nog passa så bra i höst! Ja, jag är pepp på den årstiden, haha.

/Märta L

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardag

Åh, idag är jag ledig. Nu börjar semesterdagarna ta slut och det är inte längre lika kaosigt att jobba när alla börjar komma tillbaka, men jag börjar äntligen slappna av och njuta av mina lediga dagar utan att få panik över att inte göra något nyttigt. Nej, jag är ingen prestationsprinsessa. Lite, kanske. Idag ska jag åka in till staden för att träffa in kompis och fika lite. Vad ska ni hitta på idag?

/Märta L

Likes

Comments

Vardag, Inspiration

I morse vaknade jag av att regnet smattrade mot fönsterrutan och att solen inte lyste genom mitt fönster, utan det var mörkt och nästan lite ruggig känsla ute. Jag fick såna fall vibes, jag älskar ju hösten! Jag vet att det inte riktigt är officiellt höst än utan sensommar, men jag kan inte låta bli att tjuvstarta med ett litet höst-kollage, haha. Är ni pepp på hösten? För det är jag!

/Märta L

Likes

Comments

Vardag, OOTD/FOTD/MOTD

Weee, jag klippte luggen idag! Har haft lång lugg hela sommaren, men jag trivs bäst i kort lugg. Eller ja, mellanlång lugg. Känner mig så hemma i det! Ikväll ska jag jobba, jag har varit ledig nästan en hel vecka nu så nu är det dags att komma igång igen med livet. Är dock fortfarande lite förkyld, men det värsta är över. Hoppas att ni får en grym torsdag!

/Märta L

Likes

Comments

Skönhet

Ha, igår åkte jag in till stan för att shoppa smink. Jag hade faktiskt rabattkuponger på både H&M och KICKS, så då får jag väl ändå passa på? Naked Skin Concealer från Urban Decay har jag ju velat testa ett bra tag, blir lätt torr under ögonen och har hört att denna ska vara bra. Sen sprang jag runt på H&M och Åhléns och plockade på mig lite från NYX. Matte Finish Setting Spray, min allra första primer (!) Angel Veil, min favorit ögonprimer och en av deras Soft Matte Lip Cream i färgen "Stockholm" (som påminner MYCKET om "Serenity" från Gerard Cosmetics).

/Märta L

Likes

Comments

Vardag

Ok, idag har jag:

▼ Pallrar mig till gymmet för ett yogapass

▼ Tvättat smutstvätt

▼ Ringt och reklamerat till VeckoRevyn

▼ Dammsugit och våttorkat mitt rum

▼ Fotat till bloggen

Ja, idag har jag varit riktigt produktiv. Jag har fått en hel del gjort idag, men jag är ingen sån som gillar att skjuta på saker, jag gör allt på en gång istället. Frågan är nu bara, vad gör jag med resten av dagen?


/Märta L

Likes

Comments

Skönhet

Idag kom min Box of Beauty från Veckorevyn! Tänkte att det skulle vara kul att testa den igen. Senaste gången jag beställde den fick jag jättefina produkter från Clarins. Idag var det lite gott och blandat. Två mini-beauty blenders, ett nagellack från Make Up Store, en mineralbronzer från Pure, en borste och en mascara från FACE Stockholm. Tyvärr verkar de ha fått med en gammal mascara, alldeles torr och klumpig som inte går att använda. Jag får ringa kundtjänst imorgon och se om det går att lösa. Annars, en tumme upp för månadens box!

/Märta L

Likes

Comments